/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +170 -25
    selam panpalar ben nitrikasit97 panpanız 2 yıl sonra aranıza geri döndüm yeni bir hesapla ve içimde daha fazla tutamadığım lise anımı anlatacağım bu hikayede bol bol ciks ve öğrencilik olacaktır fazla uzatmadan başlayalım.

    2009-2010 Eğitim öğretim yılının başında liseye başladım o sıralar basketbol meraklısıydım. kendimden bahsedeyim biraz 1.74 boylarında (lisede orta boyluydum şuan 1.87yim) hafif kilolu sarışın mavi gözlü bir panpanızdım aramızda yalan yok yakışıklıydım da. ailemin maddi durumu orta seviyeydi annem ev hanımı babam lise mezunu ticaretle uğraşır ailem sağolsun basketbol için bana çok destek olmuştu o dönem tabi sonradan bir tak olmadım basketbol adına ama hala basketbol oynarım. girdiğim lise bir kolejdi kolejin anadolu lisesinde burslu girmenin verdiği hava ile okulun ilk günü gömleğimi pantolonumu giyip sınıftan içeri girdim herkes kendi alemindeydi bende en arka köşeye yerleşip oturdum ve beklemeye başladım neler olacağını. bir kızı gözüme kestirmiştim 1.65 boylarında memeleri kilosuna göre sağlam esmer bir kızdı tam bir esmer bombaydı anlayacağınız onu kesiyordum ve dalmışım onunda bana baktığını farkedip irkildim ve suratımdaki bin ifadeyi saklayamadım~~ o da bana güldü ve önüne döndü yanı boştu hemen 2 sıra öne geçip yanına oturdum ve lafa girdim
    -selam ben nitrikasit (özgüvene bak amk barzosu)
    +selam bende selin
    -memnun oldum yanında oturmamda bir sakınca varmı
    +ne sakıncası oturabilirsin tabii ki
    dedi ve bir güldü beyler o gülüşü hayatım boyunca unutamam hala aklıma geldikçe mutlu olurum adeta içimi ısıtmıştı o gülüşüyle. sonrasında hoca sınıfa girdi bizim sınıf hocamız olduğunu falan söyledi branşı matematikmiş 1.72 boylarında 50 yaşlarında bir adamdı yerine yerleşip serbestsiniz tanışıp kaynaşın bakalım dedi ve bizde selinle sohbete girdik.
    ···
   tümünü göster