/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 276.
    +2 -3
    Tamam beyler sakin dersteyim demistim

    Herneyse apartmana girince kacinci katta oturuyorsunuz diye sordum.
    O da gulerek 6. Kat istersen asansor ile cikalim dedi ve o anda asansorde gececek milyonlarca fantazi dusunuyordum.
    Ilk o girdi ve o dolgun zutune baka kaldim.

    Gelmiyormiyor musun? Dedi ve gulumseyerek asasnsore girdik sadece ikimiz vardik asansorde kimse olmasina ragmen cok yakin duruyorduk bilerek gibime dogru surtunuyordu gibim dim dick olmustu asansorun kapisi acildi ve evine girdik.

    Evi cok sevimliydi esyalarin renk uyumu dekarosyon adeta kisiligini yansitiyordu. Hava sicak oldugu icin Ben ustumu degistirip geliyorum dedi sasirdim sadece filmlerde oyle derler saniyordum.

    5 Dakika sonra geldi ve birde ne goruyum tum vucut hatlari belli oluyordu cok azmistim yanima dogru geldi ve boynumdan kalin olan hasmetlisini cikardi tam goremedim ama damarli 43 cm vardi kıvrak bir hareketle ondan kactim ama kanepenin arkasindan 58 tane zenci firladi artik cok gecti hasmetlisiyle boynumdan yakaladi ve kendine dogru cekmeye basladi yarragini azima burnuma oyle vuruyorduki zevkten 31 cekmeye basladim çabuk bayilmam icin boynuma vurup duruyordu gozlerim karardi son hatirladigim derin bir saplama ile bagirsaklarimin yirtilmasi idi.
    Uyandigimda boynumda ve vucudumun farkli yerlerinde 43 cm lik hasmetli izleri vardi ve got deligim 30 cm capinda genislemisti suan kokoreççiden yaziyom ve ingilice kursuna gitmeye devam ediyorum.
    ···
   tümünü göster