/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +79 -4
    iyi niyetle düşünülen fakat yanlış bir uygulamaydı. yanlış olması Türkçe okunması değil, uygulandığı zamandan kaynaklanıyor.
    ···
    1. 1.
      +1
      Dogru diyosun adamsin
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      Çok komiksiniz beyler
      Ömründe cuma namazı na 2 haftada bir kafasına eserse giden eli gibinde ergenler gelmiş burda arapça ezanı eleştiriyor ya kardeş siz 31 çekin slow müzik eşliğinde tanrı yok aslında olsa bukadar çile olmazdı yaaa:Sdemeye devam edin bırakın ezanının nasıl okuncağına 5 vakit namaz kılan insanlar karar versin
      zatenbu türkçe ezanı getirenlerde rakı sofrasından ayrılmayan adamlardı.
      ···
      1. 1.
        0
        5 vakit namaz kılan adam ezanın nasıl okunacağına karar veriyor?
        Nasıl bir düşünce bu, buna bu düşünceye bu lafa yazıcak birşey bulamadım yav. Namazını kılan adam Allah'a ibadetini düşünüyordur kardeşim. Namaz kılanlar ezanı değiştirebilir, kılmayanlar değiştiremez ortaçağda değiliz cahil.
        Türkçe ezan kötü mü? Türkçe ulan türkçe, işte millet kuranı okumadı anlamadı okusa bile arapçasını okudu mal gibi sevap alırım Allah bana sevap yazar bilmem ne diye salak saçma hurafeler düşünceler tarikatlar girdi dinin içine dıbına koydunuz ortalığın. Şimdi ayıkla pirincin taşını. Yıl 2016 olmuş efendi, zatenbu türkçe ezanı getirenlerde rakı sofrasından ayrılmayan adamlardı. demişsin, yav isteyen adam zem zem içer isteyen rakı isteyen şarap isteyende su içer. Sanane yav sanene. Milletçe başkalarının hayatlarına karışmayı çok seviyoruz.Yav kardeşim o rakı içiyoda günahıda ona sevabıda ona.Ama yok biz müslümanız illa içkiyi vurgulayacaz. Hay gibeyim sizin gibi müslümanı. Sonunda küfür ettirdin bana.
        ···
      2. 2.
        0
        kılmayan adamın ezanla ne alakası var özürlü herif
        namaza çağrıdır ezan beynini gibtiğim veledi
        başkaların hayatına karşmayı çok seviyoruz işte kendinde demişsin sizene bizim her çağrıda abdest alıp camiye gittiğimiz ezanın dilinden?
        Herşeye vaktiniz var 5 dk meali okumaya ezberlemeye vaktiniz yok
        bu sizin islama verdiğiniz değerdir işte
        ···
   tümünü göster