/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +1 -10
    Benim anlamadığım nokta şu; tecavüz olayları o kadar çok olurken neden kendinizi savunmak için herhangi bir çabada bulunmuyorsunuz? Ne bileyim, bu sivil savunma sporları filan en çok sizin ihtiyacınız olan şeyler ama kozmetiğe ve güzelleşmeye harcadığınız emeğin onda birini harcamıyorsunuz.
    ···
    1. 1.
      +1
      Yav salak mısın nesin amk gibtir git terk et sözlüğu
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      gibtir lan huur çocuğu senin gibi zihniyetini gibtiklerim yüzünden bu ülke bu halde am hoşafı . Neymiş savunma sporu öğrensinlermiş ulan it senin uçkurunun derdi yüzünden insanlar spor öğrenmek zorunda mı huur evladı . Zihniyetini gibeyim
      ···
    3. 3.
      0
      Yani sen diyorsun ki şimdi; biz her türlü tecavüz ederiz ama sizde kendinizi korumayı öğrenin. Afedersin ama senin o olmayan beynine kuşlar sıçsın da belki birşeyler tomurcuklanır.
      ···
    4. 4.
      +3
      Şu adamın dediklerinden bir tak anlamamışsınız amk. Diyoki: Makyaja, estetiğe vs. Şeylere harcadığınız şeyin birazınıda savunmak için ayırın. Burası Türkiye yarrağm batılılar gibi olmaya çalışmayın işte kendi özünüzü kaybediyosunuz. Sonra ota taka sarıyosunuz amk.
      ···
    5. 5.
      0
      Ulan ben öyle mi dedim? Siz beni madem tecavüz edecekler, mini etek giymeyin diyenlerle karıştırdınız. Tamam daha açık konuşuyorum; bizim ülkemizde tecavüz olaylarına karışabilecek çok fazla insan var. Çünkü heriflerin kaybedecek bir şeyi yok. Çünkü bir hayatları yok. Düzenli insan ilişkileri yok. Ben diyorum ki, bu tür insanlara karşı kendinizi savunmak için de bir şeyler yapsanız hani? Çünkü erkek de olsan elbet bir tanesiyle ters gidiyorsun.
      Edit:Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Kesinlikle böyle bir şeyi söylemem. Ki açıp bakabilirsiniz çoğu entrimde kadın haklarını savundum.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster