/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    Akademiden mezun olduktan sonra oldukça heyecanlıydım çocukluk hayalimi gerçekleşip subay olmuştum, hemde oldukça başarılı bir şekilde.
    Akademideki en başarılı subay adaylarından birisiydim ve sicilim çok temizdi, komutanlarım benden çok ümitliydi.
    Bense ilk operasyonuma çıkmayı dört gözle bekliyordum. En gizli ve tehlikeli görevlere çıkmak için eğitim almıştım ve buna tamamiyle hazırdım. Mezuniyet töreni yapıldı fotoğraflarımızı çekildik ve 1 aylık iznimize atandık ve Antalya'da ailemle zaman geçirdim. 1 aylık iznimiz dolduktan sonra aradılar yarın atla istanbula gel diye atladım o günüm akşamı erkenden istanbula döndüm.
    O gün arkadaşlarımla vakit geçirdim ertesi gün ismail Albayım beni çağırttı gittim odasına. Albay ismail : A Ben:B

    B : komutanım beni ça..
    A : Gel Alican otur şöyle
    B : Buyrun komutanım kusura bakmayın kantindeydimde arkadaşlarla biraz beklettim sizi.
    A : Kısa keseceğim teğmen okulun en gelecek vaat eden subaylarından birisisin. Göreve her daim hazır olduğunu biliyorum. Seni Türkiye'nin en gizli askeri operasyonundan istediler Amerikalılarla ortak çalışılan bir operasyon. Üst düzey komutanların bile çoğunun bilmediği bir operasyon.
    Bu operasyonda gizlilik çok önemli bu operasyona katılırsan ailene arkadaşlarına tanıdığın herkese yalan söylemen gerekecek buna hazır olman gerekiyor.Bu operasyona katılmak istemeyen hiçbir askeri barındırmıyorlar o yüzden sana soruyorum ama sana şunu söyleyebilirim eğer kabul edersen bu hayatında 1 kere geleceğini anlayacaksın. Sana şimdilik sadece bu kadarını söyleyebilirim evet dersen sana ayrıntılı bir brifing verilecek ve o zaman geri dönüşün yok operasyona katılan insanlar dışında Türkiye'de 2 düzüne insan biliyor bu konuyu ne düşünüyorsun?
    B : eee.. biraz düşünebilirmiyim komutanım?
    A : Düşünebilirsin ama en geç yarın sabaha cevabını bekliyorum
    B : Komutanım aslında, ben kendimi biliyorum düşünmem birşeyi değiştirmeyecek ben bu operasyona katılmak istiyorum komutanım.
    A : Ehehe işte tanıdığım Alican bu yarın gece saat 23:00 da incirlik üssüne uçacaksın. Gerekli bilgiler sana orda verilecek hadi hayırlı olsun çıkabilirsin.
    B : Sağolum komutanım.
    ···
   tümünü göster