/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +12
    içimi dökmem lazım , anlatacak anlayan kimse yok.O yüzden buraya yazıyorum.

    3 ay önce birine aşık oldum, hayatımda ilk defa.2 ay tutabildim gizli olarak, sonra açıldım.
    Niye açıldım, kız bana herşeyini anlatıyordu, konuşurken uzun uzun konuşabiliyordu. Yüzüme gülümsüyordu, kendinden haber verebiliyordu vesaire. Ve bu kızın sürekli bir derdi var gibiydi, gerçekten büyük bir derdi de var , bir yakınıyla ilgili detaya gerek yok. Bu sebepten kızı hep yorgun görüyordum. Başlarda güler yüzlü ve yakındı bana, sonra açılınca iş değişti.

    Bana yalnızlığa alıştığını, kimseyi sevemediğini ve sevmeyeceğini söyledi. Kimseyi istemiyormuş , benim de aceleci davrandığımı ve beklemediğimi acele ettiğimi falan söyledi. Kafam allak bullak olmuştu, sana umut mu verdim demesine takılmıştım ayrıca fırsat beklemedin demesi de ayrı kafamı karıştırıyordu. Bu şekilde günlerce 2 ay boyunca rüyalarıma girdi. Bir yanım kızı elde edebilirdin hata yaptın diyordu, bir yanım da kız seni beğenmedi bakımsızsın çirkinleşmişsin kız sevmedi diyordu.

    Sonra bu olay kendi içimde bakımsız çirkinim kız beni beğenmedi diye isyana döndü * okulu asmaya başladım hayatı boşladım , her gün rüyanıza giriyor ve uyanıyorsunuz ki yok , bu acıyla yaşamaya devam. Kendimi sürekli aşağıladım ve gittikçe saldım. Yine de kızın hakkında hep iyi düşündüm kötü tavır görsem de, hep ciddi ve sonsuz düşündüm hayatımda ilk defa. Hatta belki bir gün gelir yine karşılaşırım, konuşurum , hayat devam ediyor bir gün belki yakınlaşırım , belki olur diye kendimi de kandırdım.
    Dahasında kız benim numaramı falan da sildi, rahatsız ettiğim falan da yok, sadece 1 kere halini hatrını sordum hali iyi değil hasta gibiydi o gün, dayanamadım sordum. Son konuşmamızdan 3 hafta geçmişti artık zaten o yazmıyordu ben de 1 kere yazmıştım işte. Sonra sildi..

    Kendi kendime kuruntu yaptım acaba niye sildi, ne hata yaptım, e tabi gereksiz gördü gibisinden. Sonra yazmaya niyetlendim neden sildin demek için kiii o sırada birşey öğrendim..

    Bu hiçkimseyi sevemiyorum, kimseyi istemiyorum. Ben aşka inanıyorum ve insan 1 ayda aşık olamaz, ben tanımadığım insanla böyle düşünemem seni tanımıyorum diyen kız, yalnızlığı seviyorum diyen kız 1-2 haftada biriyle çıkmaya başlamış.

    Ha tam yazıyorduk birde direkten döndük, tamam işte oglum çirkinsin kız bakımlı birini bulmuştur olmuştur dedim, ama iş öyle de degil. Az biraz araştırdık bulduk elemanı ki eleman benden baya baya çirkin, hem de bakımlı olmasına rağmen. Ve yaşı da küçük , hangi kıza gösterdiysem kova yapan elemanlara benziyor diyorlar *

    Ee bu kız neyin peşinde , kimseyi istemeyen bir kız niye böyle bir hamle yapar ki, nasıl kabul etti ki dedim kendime. Sonra birkaç resmine daha bakınca elemanın, arabasını gördüm * bmw var altında.

    O an aylarca boşu boşuna üzülüp kendimi alçalttığımın farkına vardım. Size tamamen gerçek bir örnek olsun.
    ···
   tümünü göster