/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    Size başımdan geçen süperlative bir anımı anlatacağım:
    Özet geçeceğim binler:
    Bizim mahallede Mustafa emminin çay ocağı var o.ç gibi cafede sürteceğimize orda takılırız genelde.
    Herneyse birgün oturuyoruz 7den 70 e adam var içerde. Televizyonda biri kanal değiştirdi Müge Anlı çıktı. Mustafa emmi dedi ah ulan ah az kahrını çekmedim şu mügenin
    "mustafa emmi mustafa emmi " diye az paçama yapışmıyodu dedi.
    Biz hepimiz gibtiri çektik tabi. Yarak kafalılar inanmıyosanız arayalım dedi.
    Sonra açtık kanalı geri açtık sarı huuryu programa bağlandık. Karı ağlamaya fln başladı Mustafa amca senin bende emeğin çok ne istersen yaparım biz hepimiz şok olduk. Tüylerimiz diken diken oldu.
    Bu olaydan sonra çay ocağına daha çok takılmaya başladık. Yine televizyon açık muhabbet ediyoruz televizyona Tayyip çıktı. Mustafa emmi bi yandan bardak siliyo. Ah ulan ah dedi.
    Benim kafadan kaynar sular döküldü Siccin gibi noluyo lan dedim
    Bu Tayyibin az kahrını çekmedim."Paçama yapışıp Mustafa emmi mustafa emmi " diye gezerdi dedi. Biz dedik yok artık sıçtın sıvama inanmıyorsanız gidelim dedi. Tmm ulan dedik hem gezmiş oluruz. Atladık gittik istanbul'a.
    Cumhurbaşkanı 3. havalimanı inşaat alanındaymış atladık taksiye buda tam kurmaylarıyla çıkıyor şantiyeden birden göz göze geldiler taksiden inince eliyle durun işareti yaptı koşarak geldi ceketi fln attı yere.
    -Mustafa emmi sen misin? Kurban olurum ne iyi ettin geldin. Aldı zütürdü. 1 Hafta sarayda kaldık. Şoklar içerisindeyiz nasıl? Ama ama ama modundayız.
    Neyse sonra geri memlekete döndük.
    Aradan 1 - 2 ay fln ya geçti ya geçmedi hala herkes Mustafa emmiyi konuşuyor bu ne ayak fln millet tırsmaya başladı. Sonra televizyonda haberlerde Barak Obama çıktı. Ah ulan ah dedi Mustafa emmi.
    Ben " Yaw kalk giberim gidek şizofren olacam aq dedim kankaya otur dıbınıyiyim dinle dedi.
    "Ah ulan ah bu Barak'ın bebekliğini bilirim. Donla geziodu Mıstafa emmi Mıstafa emmi diye paçama yapışıyodu adımı bile söyleyemiyodu az kahrını çekmedim şerefsizin dedi.
    Olamaz dedik ya bu kadar da olamaz inkar ettik şirk koştuk Mustafa emmi tmm dedi kalkın gidek dexere söyleyim Ata jetiyle zütürür bizi dedi.
    Gerçekten geldi jet Merzifon havalimanından bindik. Doğru Washington DC beyazsarayın avlusundayız. Neyse böyle kulaklıklı denyolardan biri geldi
    " Win winy ez the new? " fln derdimizi anlattık kulaklıktan bişiler dinledi.
    "Only Mustafa emmy" dedi. Yine mustafa emmiyi aldılar içeri biz çük gibi kaldık.Tam oval ofisin penceresinin altındayız ama boy yok öyle çimlerin üstünde oturduk bekliyoruz. Bi yolu olsada baksak keşke içeri diyoruz.
    Sonra benim kanka bağırdı:
    " Bakarık aminiyum. Basketbolcu Michael Jordan deil mi şu girişteki dedi. Bi baktım ta kendisi
    -" Hey Michael Win win ez the new?" dedim geldi derdimizi anlattık senin boy uzun bi bakıver.
    Bu içeri baktı sonra döndü bize dediki ben Türkçe mealini yazıorum size:
    - "Valla gençler içerdekilerden bir tek Mustafa emmiyi tanıyorum. Gerisi yabancı geldi dedi.
    The end.
    ···
   tümünü göster