/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    3-5 ay önce bir yere yazdığım bir hikaye atıcaktım birşey olmuştu atamamıştım sonra unutmuş gitmişim şimdi pc yi karıştırırken buldum. Seri seri atıcam zaten bir kısmı hazır duruyor hogwarts'ta 2 sene okudum dumbledore bildiğiniz gibi birisi değil yabancılara karşı gayet ketum sert ve paragöz yani neler neler yaptı da gibti 3 aylık maaş gitmiştir aq okuluna zaten bir gib de öğrenemedik o rezil günlerimi anlatacağım.

    Akşam işten çıkmış eve doğru geliyorum patronla kavga ettik bu bilmem kaçıncı kavgaydı artık müşteriler hakkımda çok şikayette bulunmuşta mekanın adını karalıyormuşum hagibtir ordan amk. Sinirle geldim eve peder noldu lan pekekent erkencisin kovuldun mu lan dedi. Ya dedim baba dur canım burnumda birde sen başlama. Bu lafı duydu dellendi amk başladi işte senden adam olmaz nereye gitsen kovuyorlar bir gibe sap olamadın falan o sırada kapıdan bam güm sesler geliyor dedim ayı falan mı indi şehre amk. Bir açtım kapıyı baykuş ağzında zarf suratıma fırlatıp kaçı huur evladı. Elime aldım zarf canlandı konuşuyor amk peder salona kaçtı anamdan dua sesleri yükselmeye başladı. Hogwarts cadılık ve büyücülük okuluna %100 burs kazandınız diyor. Babam da dinsiz pekekent büyücü mü olucaksın lan dedi elime valizi verdi kapı dışarı attı gecenin bir vakti amk. Londradan tren kalkıyormuş hogwartsa pasaportum yokki amk nasıl gidicem. Neyse otostop çeke çeke kamyon arkalarında gide gide vardım tren garına.

    gibicem havası da tak gibi amk soğuk kasvetli dedim hocam hogwarts peronu nerede. Taşşak mı geçiyosun lan benimle dedi. Yalan borcumuz mu var birader ne ters yapıyosun dedim. Bu gibtir oldu gitti ulan iki tane velette hogwarts treni kalkıyormuş diye yanımdan depar attılar koşup duvarın içinden geçtiler. Gözlerimi şöyle ovuşturdum dedim bunlar in midir cin midir nereye çağırıldım aq. Neyse dedim züte girdi artık yapıcak birşey yok. Koştum duvara son hız elimde valiz tam bismillah deyip geçicem duvardan küüüüttt diye bir ses geldi kafamdan gerisi yok amk. Gözümü bir açtım trendeyim. Başımda elinde tahta sopalı 3 tane velet. Abi iyi misin falan dediler. Hogwarts trenindeymişim bunlar birşey unutmuşlar geri döndüklerinde beni yerde baygın bulmuşlar elimde zarfla beni geçirmiş aslanlar.

    Bir sigara yakayım diğer partı da atıcam ben buraya seri yazıcam canı sıkılan geri okur yok şukuymuş rezmiş trendmiş falan gibimde değil canım sıkıldı aq
    ···
   tümünü göster