/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +9 -15
    evrimcilerin bir Türlü bulamadıkları fosiller nerede?(şu ana kadar bulduk diye havlayan bilim adamlarının bulduğu bütün fosiller çakma çıktı)

    ilk olarak canlılığın tesadüfle nasıl oluştuğunu açıklayamamıştır(prokaryot hücrelerin en basit temel birimi olan amino asitlerinin nasıl çıktığı hala bir teoridir. Tek bir proteinin oluşması için DNA gerekir. Protein olmadan DNA oluşama. DNA olmadan protein oluşamaz)

    hayvanlarda olmayan akıl, ahlak,erdem kavramları insanlarda nasıl var oldu(bu kendini bir tak zanneden bilim adamları genetik olarak insan ile maymunun aynı dna özelliklerini taşıdığını söylemişlerdir. halbuki araştırmacılar şempanzelerin genomunun insanınkinden % 10 daha uzun olduğunu bununda ara geçişler için imkansız olduğu kanıtlanmıştır.)

    işin komik tarafı evrime inanan insanların yüzde 90 ı lamarck ve darwin teorisini birbirine karıştırmasıdır. bilmeyen cahiller bir araştırsın bakalım.

    Darwinizm, tesadüfleri ilah edinmiş bir pagan dinidir.

    son olarak 350 Milyon Fosil ile Evrim Yıkılmıştır.ve hiçbirinde mutasyona ait bulgular bulunmamıştır. fosillerin en eskisi 635 milyon yıl öncesine ait olmasına rağmen.

    not::müslüman bir adam evrimi kabullenmez. ayetlerde bu yoktur.

    not 2:seviyeli şekilde tartışacak evrimcilere lafım yok. küfür edecekler gibime kadar. kaale almam
    ···
   tümünü göster