/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +63 -40
    Bana kimse Allah herkesi eşit yaratmıştır demesin. Hiç de kimse eşit değil.
    Benim boyum 1.60 kaslarım gelişmiyor engelliyim (nonprogresif miyopati) kardeşimde aynı. Onun hastalık benden %10 daha az.

    Lan okulda benden kısa kız arıyom aq. Yaşım 19 Üniversitedeyim hala sapım.
    Güyya erkeğim
    (organın çalışıyorsa erkeksinmiş)
    Erkek dedıın enaz 1.70 olur ne bilim güçlü olur. Kas yoksunuyum aq bakıyom çevreme 1.90 1.80 çagatay ulusoyda ınsan bende oda erkek bende.

    Para desen yok annem babam ayrıldı kpss ye gırdım kazanırsam. Tek başıma yaşıycam zaten hiç bi kız bana bakmaz ben 1.80 lik kıza aşık olabilirim ama ona açılamam çünki cevap belli. Ya paran olcak yada tipin onlarda yok.

    Buda benim sınavımmış kıvanç tatlıtuğun sınavı ne amkk
    (acaba bu gün kaç kız gibsem) yada (ya cebımde bozuk para kalmamış) bozuk para =en az 50-100 tl

    Lan rooney in oğlu doğdu sırf babası topçu dıye cocuğu alt yapıya aldılar 1milyon euro kazanıyor yeni doğan cocuk.

    Giberim böyle yaratılış düzenini allah merhametliymiş hiçte bile allah 100 kişiden 90 nını takum bir hayatın içine atar sonra da şükret der. O 90 kişi 10 kişiye bakıp bizşmde sınavımız bu dıyıp kendılerını avuturlar. Duada etmeyin kabul olmuyor. pekekent olun olm o zaman rahat bir yaşama kavuşursunuz. iyilikle yaşayanları hep enayi olarak görürler giberler. Allahta dayan kulum mükafatı öbğr tarafda der. Öbür tarafda 1.90 olsam nolcak kaslarım olsa nolcak sanki öbür tarafta yoldan geçene (hey burası benim bal derem burdan uza) diye laf atıyorlar. Kas boy tip bu dünyada lazım öbür dünyada bi gibe yaramaz bu özellikler. Allah yaratır takip etmez. Azınıza sıçarlar dayan der her şey lafta icraat 0. Biri bana laf atsa takılsa hep birine muhtacım
    (abi bu beni dövdü vs.)
    Allha sorsak erkeğim. Kızdan bile rahatça dayak yiycek kadar güçsüzüm.

    elin ayağın tutuyormuş önemli olan el ayağın tıtması değil. (tabiki önemlide) önemli olan o el kaç kg kaldırıyor o ayak görevini tam anlamıyla görevini yapabiliyormu.

    örnek( messininde futbol lisansş var sabrininde) biri barçada biri GS de (GS sabriyi ayıp olmasın emeği var diye kadroda tutyor. zaten sabriyi isteyende yok. Sabri= ben. messi = kıvanç

    NOT: SENDEN KÖTÜLERiDE VAR DiYENLER DiYELiMKi O EN KÖTÜ iNSAN BENiM O ZAMAN NASIL AVUNDURACKSIN BENi.
    ···
   tümünü göster