/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -3
    Can yücel abimiz söylemiş birşeyler birazda ters söylemiş. Hayal kurmak kadar hayal kırıklığı da gerçek. Hayal kırıklığı neden var biliyor musun. Çünkü insanlar hayal kurmayı sever hayal kurarız sürekli . kurduğumuz hayaller gerçek olsaydı hep daha fazlasını isterdik . Bütün hayallerimiz gerçek olsa yılmadan hayal kurmaya devam ederdik . Ama sonunda illaki hayal kırıklığı ile karşılaşırız . bu bize insan olduğumuzu hatırlatır bize hayata karşı dersler verir . insan imkansızlığı sever . ona ulaşmak için elinden gelen herşeyi yapmak birçok farklı duygu ile karşılaşmasına bu da insan oldugunu birkez daha hatırlamasına neden olur .

    Bağlanmayacaksın bir şeye, "O olmazsa yaşayamam." diyeceksin . diyeceksin çünkü zaten bağlanmışsındır o şeye. Bunu ona söylemeye gerek yok kendi içinde yaşayacaksın.

    Çok sevmeyeceksin mesela . çünkü o daha az severse kırılırsın. Ve genellikle o daha az sever seni, senin onu sevdiğinden

    Çok sevmezsen, çok acımazsın

    Çok sahiplenmeyince ait de olamazsın. zaten o daha az severse sahiplenemezsin istesende ve zaten genellikle o daha az ait olur sana . senin onu sahiplendiğinden. Hatta elini ayağını bile sahiplen gerekirse . onlara seninmiş gibi davran . hem onlar senin olursa değerini bilirsin üşürse ısıtırsın falan.

    Çok eşyan olmayacak mesela evinde. Paldır küldür yürüyebileceksin. Artık sahiplenmişsen bir şeyleri . yanında olduğunu bileceksin . Gökyüzünü sahipleneceksin . Aramızda mesafeler olursa sana ait olana bakacaksın. gökyüzüne... Onunda bakacağı yer orası olacak çünkü . Senin isminde yıldız var zaten "O sensin." belki oda aynı takım yıldızından sahiplenir. Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin . Mesela onu hatırlatacak birşeyler olacak. illede bir şeye ait olacaksan, sana sahiplenene ait ol . Yada hiçbir şeyi sahiplenmeyeceksin . Seni sahiplenmediğini gördüğünde ise bırakacaksın . Çünkü karşılığını alamazsan bazı şeylerin hayallerin kırılır .Kayıp gidersin hayattan. O zaman bırakacaksın işte sahiplenmeyi de

    Edit: beyler bende bunu yazdım entry resminde de görüyorsunuz sadece güzel yazmış bu nedir anlamıyorum
    ···
   tümünü göster