/i/Devlet

  1. 1.
    +150 -500
    Türkiye'nin en büyük sorunlarından biridir. Karma eğitim derhal yasak edilmelidir. Kızlar ve erkekler için ayrı okullar açılmalıdır. Erkeklerin dersine asla bir kadın hoca girmemelidir. Şimdi bunu dediğim için bana dinci, yobaz, geri kafalı gibi yakıştırmalar yapılacak. Ama Türkiye'de halkın ahlakı bozulmuştur. Liselerdeki ahlaksızlık almış başını gitmiş arka sıralarda otuzbir çekilmeye bile başlanmış. Bre dıbına kodumun ahlaksızları orası bir eğitim kurumu siz oraya okumaya mı gidiyorsunuz yoksa ahlaksızlık yapmaya mı ? Kızlar desen erkeklerden beter ellerinde akıllı telefonlar, selfiler, acaba kendimi kime gibtirsem derdinde. Tüm öğrencilerin de tek tip olması lazım kafaları 3 numaraya vurulmalı farklı kıyafet giydirilmemeli.

    Eksileyin dıbına koyayım eksileyin. Bu millet döve döve adam edilir.

    edit: Lan dıbına kodumun evlatları bunun dincilikle ne alakası var ? Dinci falan değilim şeriat isteyen biri değilim siz ne kadar gerizekalı huur çocuklarıymışsınız lan ? Düzgün bir Türk gençliği istemek suç mu ? Ben sadece karma eğitim kalksın demiyorum okullarda verilecek olan eğitim de değişsin istiyorum. Sizin kadar okuduğunu anlayamayan beyinsiz insan görmedim amk. Bırak döve döve adam edilmeyi sizi gibe gibe adam etmek lazım.

    edit2: Be ulan beynini gibtiklerim kadın erkek tabiki aynı ortamda bulunabilir ben bulunamaz mı diyorum ? Okulda bulunmasın dışarıda ne tak yiyosa yesin banane bundan ? Okulda derste erkeğin veya kızın aklı karışmasın diye bunları söylüyorum. Erkek öğretmenler küçücük kızları taciz ediyor ilkokullarda liselerde. Sizin medeniyet, ilericilik anlayışınıza sokayım tekrar diyorum ben şeriatçı değilim dinci de değilim.
    ···
   tümünü göster