/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +35 -2
    Aldım elime telefonu girdim rehbere. Direk bizimkileri aradım gelin benim eve doğru bu ayça olayından sonra evime gelmiş huur çocukları dedim.

    5 dakka sonra geldiler. Daha doğrusu ben onların geldiğini görünce indim aşşağya. Bizim tayfa hariç başka kişileride çağırmıştık yaklaşık 8 9 kişiydik. Hemen gittim yanlarına hayırdır felan dedik ne işiniz var bu saatde evimin önünde göz dağı vermeye çalışıyosanız yanlış kişiyi seçtiniz ayça olayında benim hiçbir alakam yok(batuyu söylemedim)Eğer kavga istiyosanız hodri meydan teke tek yapalım bitsin burda mevzu.Biz sizin gibi 1 kişiye 6 kişi gelmeyiz. Baktım bunlar yusuf yusuf oldular gibtirolup gittiler. Artık okula tek başıma gidemiyodum ve bu ayçanın sevgilisinin okulda baya baya çevresi vardı. Aradan 2 gün geçti benim dersler bitmişti çıkmıştım kampüsten. Gidiyorum durağa doğru.Bi arkama baktım bu binler 4 kişiler arkamdan geliyolar.

    Ben kendimi teselli ediyorum bişe yapmazlar falan diye. işte olaylar orda koptu.

    Bu binlerden bitanesi sırtıma atladı. Bitanesi sırf yüzüme çalışıyor.Ben elimle yüzümü korumaya çalışıyorum çünkü yapabileceğim pek birşey yok.Eve gittiğimde gözüm felan morarmıştı dudağım patlamıştı. Babam suratımı görünce ondanda okkalı bitane tokat yedim. Size yemin ediyorum odamın kapısını kapattım 2 saat ağladım.Ama canım acıdığı için ağlamadım Sinirden ağlıyodum.

    O gün ant içtim eğer ben onlardan intikamımı almazsam bana bu topraklarda nefes almak nasip olmasın.
    ···
   tümünü göster