/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +4 -2
    uzatmadan başlıyorum panpalar

    bi k*rt varmış bu motorlara merak salmış gitmiş bi tane motor almış motoru alırken satın aldığı adam demişki yağmur yağarsa al bu vazelini motora sürersin . hewal almış cebine koymuş vazelini.

    bizim hewal durur mu almış motoru kız arkadaşına hava atmaya zütürmüş.kiz arkadaşı buna demişki hewal bizimkiler akşam yemeğe bekler. seninle tanışmak istiyorlar. hewal kabul etmiş gibis umuduyla.

    hewal akşam sevgilisinin evine gitmiş. sevgilisi kapıda demişki lo hewal bizim evde yemekte kimse konuşmaz konuşan da bulaşıkları yıkar. hewal düşünmüş nolcak ki o kadar bulaşıktan.

    hewal içeri bi girmiş içinden demis ananı gibiyim yer gök dağ taş bulaşık. neyse hemen yemeğe oturmuşlar. kimse konuşmuyor tabi bizim hewal in aklına hemen bi binlik gelir.

    derki ben burda bu kızın elini tutsam kimse bişey demez diyip elini tutmuş kızın babası ve annesi sesini çıkarmamış .hewal demiş ben bu kızı bi opiyim demiş öpmüş yine kimseden ses yok. sonra hewal demiş ki ben bu kızı burda giberim almış gibmis.

    sonra hewal kızın anasına bakmış lo bunun anası da güzelmiş almış anasını da çatır çutur gibmiş. o sırada yağmur bastırmış. hewalin aklına motoru gelmiş tam cebinden vazelini çıkarmış bi anda kızın babası elini tutmuş demişki dur hewal bulaşıkları ben yıkarım.
    ···
   tümünü göster