/i/Tespit

  1. 1.
    +418 -45
    Özel Edit : Beyler gelen mesajlar üzerine evde kilo vermek için en kolay yolları sizin için araştırdım. Girin bir okuyun
    (bkz: evde kilo vermenin en kolay ve etkili yolu)

    En Üst Edit : Beyler trende girmişiz sağolsun herkes , bunu hiç fitness yapmamış ve fitness a gidemicek durumda olan arkadaşlarımız için istiyordum. Bu arada diğer bölgeler için de evde en rahat ve etkili taktikleri araştırıyorum. En kısa sürede sizinle paylaşıcam.

    Üst Edit : Altyazıdan uyarlayarak kendim yazdım. He bide cugulayan liseliler artık bi uyuyun. Yardım etmeye çalışmakta hata mı yapıyorum acaba ?

    Evet beyler size evde nasıl kol kası yapacağınızı anlatıcam. Öncelikle her gün düzenli yapılması gerekiyor. ATLAMAK YOK!

    ÜST NOT : TÜM ÇALIŞMA GECE UYUMADAN HEMEN ÖNCE YAPILACAKTIR.
    - Nedeni ise ; beynin uyumadan önce son algıladığı şeyi uyku boyunca tekrarlama özelliğine sahip olması. Bizde bunu işimize yarayacak şekilde kullanacağız.

    Öncü Not : izlediğim yabancı bir motive videosundan alıntıdır beyler , söyliyelim de hakka girmeyelim.

    Başlangıç olarak 5 kg lık dambıl ilk aşamada yeterli olur.

    Yapılacaklar ;

    - ilk önce kollarımızı açma germe yaparak iyice esnetiyoruz. Sonra ise aynanın karşısına geçip kollarımızın cılızlığını ve güçsüzlüğünü görüyoruz. (Bu durum bizim için en önemli hediyedir)

    - ikinci aşama olarak artık çalışmaya başlıyoruz..
    Dizlerimizin üstüne çözüyoruz ve kollarımızı dirsekler yere dik gelicek şekilde 90° lik açıya ayarlıyoruz. (Yandan bakınca 'L' şeklinde duracak) Sonrasında ise dirsekten parmak ucuna kadar olan bölümü (Dambıl elimizde tabi) kaldırabildiğimiz kadar kaldırıp tekrar 90° ye getiriyoruz. Bunu 30 defa tekrarlıyoruz. ( ! )

    - Üçüncü aşama olarak diğer bir harekete geçiyoruz. Bu sefer sırt üstü yatıyoruz ve kollarımız vücudumuza paralel şekilde uzanıyoruz. Sonrasında ise (dambıl elde tabi) yine bilekten parmak uçlarına kadar olan kısmı 90° yukarı doğru dikip tekrar ilk haline getiriyoruz. Bunu da 30 kere tekrarlıyoruz ( ! )

    - Dördüncü aşama olarak ise ilk yaptığımız hareketi 20 , ikinci yaptığımız hareketi 20 kez daha yapıyoruz. Kollarımızın iyice ısındığını hatta yanmaya başladığını hissediyoruz.

    - Beşinci aşama olarak ise yine bu iki hareketi 10'ar kez tekrarlıyoruz ve kollarımızın yanması artık kendisini çok kastığımızı ve sıkılaştığını hissediyoruz.

    -Altıncı aşama olarak ise aynanın karşısına geçip kollarımıza tekrar bakıyoruz. Evet burda kollarımızın daha şişkin ve daha damarlı olduğunu gördüğünüzde gerçekten şaşıracaksınız.

    - Yedinci aşama olarak , direk yatağımıza giriyoruz ve uyumaya başlıyoruz.

    Dipnot : Denedim çok etkili 1 haftada çevremdekilerin fark etmesi bile çok hoşuma gitti. He bide emeğe saygıyı bekliyorum beyler.
    ···
   tümünü göster