/i/Tespit

  1. 51.
    +3
    Yazıya karşıtım ama senin dediklerine de katıldığım söylenemez. Kadını aşağılayamazsın diyip kendin aşağılıyorsun. Kadın diyince senin aklına yalnızca tavuk gibi çocuk doğurup evi temizlemek mi geliyor. Sadece duygusallık vefa vicdan mı geliyor? Düşünceni beğenmiyorum de ve otur. Savunmanı yapamıyorsun. Ayrıca feminizm erkek ve kadının eşit haklara sahip olmasını savunur. Yani erkek de kadın da feminist olabilir. Kısacası konu insan eşitliği ile alakalı diyebilirim. Kısanın da kısası yalnızca kadınlar feminist değildir. Feminist kelimesi kin ve ego dolu görünmekte ama altında yatan anlam halk tarafından bilinmemektedir.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Öncelikle sorun değil yazıya karışman, altını çizmek istediğim şey daha çok "kadınların yapıp erkeklerin yapamayacağı şeyler" olduğundan anaç tarafımızı daha çok öne çıkardım yoksa her iki cinsin de aklı ön plana koyması gerektiği kanısındayım.

      Sinirlenince yazdığım zaman dikkatim azalıyor. Feminizm de halk arasında malesef "erkek düşmanlığı" olarak algılandığı ve kahretsin ki benim kafamda da bu şekilde kodlandığı için öyle konuştum. Daha dikkatli olmalıyım, hata yapmışım.

      Ayrıca ben savunma yapma ihtiyacı duymadım sadece içimdeki öfkeyi ortaya koydum. Görüldüğü üzere öfkenin gözü kör malesef.

      Uyardığın ve bilinçli biri olduğun için teşekkürler. iyi geceler.

      Edit: imla
      ···
    2. 2.
      +2
      Anladım arada benimde sinirden gözüm dönüyor, iyi geceler sizede
      ···
   tümünü göster