/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 101.
    +4 -1
    I – Genel Recep Tayyip Erdoğan’a Genel iftiralar: Sosyal Medyadaki RTE Nefreti Haklı Bir Eleştirimi?

    II – AKP’nin Ülkeye Kazandırdıkları: Ulan Adam Türkiye’yi Kurtardı, Ecevit Döneminde Para Vardı ama Alamıyordun Şimdi Her istediğin Şey Elinin Altında Daha Ne Yapsın?

    III – Erdoğan Neler Demişti Neler Oldu? Erdoğanın Dünü ve Bugünü, Sandıkta Oy Çokluğuyla Başa Gelmesi ve Hala 14 Yıldır Başta Olmasına Rağmen iftira Atmaları, Mezardakilere 3 Gulhu 1 Fatiha Okuması

    IV – RTE’nin Yöneticiliğinin Kanıtı: Halkın isyanı Büyütmesini ve Ülkeyi Zarara Sokmamaları ve Türkiye'nin Gelişmesini istediği için Parkı Gezi Parkı Olaylarında Halkın Dur Uyarısını Dinlemediği için Zarar Görmesine Üzülmesi

    Daha devam ederdim de size değmez hep böyle alışmızsınız biri yükselince hemen iftira ile düşürmeye çalışırlar asıl koyun sizsiniz hemen ne deseler he he diyip kafa sallıyorsunuz valla size bir şey diyemiyorum desem de anlamazsınız ki şu anda sen bunları elindeki en son ıphone 6 ile yazıyorsan veya casper via bilmem kaç ile yazıyorsan bunların hepsi rte sayesinde atalarımız boşuna dememiş kuş ne kadar yükselirse o kadar avcıya av olur.

    Gezi parkı olayına gelirsek ben rte ye %100 haklı demiyorum ama siz 'ANGUS' lar yüzünden olayı büyültüp Türkiye'yi kaç sene geri aldınız haberiniz yok. Sonra bir kaza ile bir kişi ölüyor. Sonra kuduruyorsunuz. Polislere küfür etmeye başlıyorsunuz. Daha sonra Başbakan a (o zamanlar başbakandı) topu atıyorsunuz. Nedeni ise 2 ağaç kesilecek diye. inşaat firmalarının bazıları ormanı talan ediyorlar hani niye ses yok? Hah işte burda susarsınız. 2 adam diyor rte böyle siz de yiyorsunuz. Aferin böyle devam. BENiM OYUM AKP YE NE DERSENiZ DEYiN!!!
    ···
   tümünü göster