/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +178 -34
    Edit: Beyler bir deneme yaptım sadece beyler hikaye yazmak için taktik veriyorum burdaki başlığı açtıktan sonra. Amacım sadece herkesin trende girebileceğini ve trendin kalitesiz başlıklardan oluştuğunu göstermekti. Baştaki ilgiyi füzeler aracılığıyla kurdum okuyanlar bilir, kaliteli birşeyler yazsam karı kız muhabbeti olmadığı için umursanmayacaktı. Lakin eğlendim lan biraz, sonraları dozunu azaltarak daha düzgün bir biçimde ilerlettim hikayeyi, bir panpamıza birşey demiştim cinli bir hikaye yazıcam diye öteki başlıkta vede hikayeyi devam ettirebilmek için malzeme üretemediğimden ötürü işin içine büyü karıştırır gibi oldum. Hakkınızı helal edin, fotoğraflar içinde kusura bakmayın, ama sonda verdiğim mesajıda unutmayın beyler. füzeler meminto...

    Bütün yaşamım beyler, tamamen gerçektir sonunda anlatma kararı aldım, şuku falanda istemiyorum bir kişi dinlese bile anlatıcam.

    Fotolarıda hikaye bittikten sonra tarihleriyle beraber özelden isteyene atarım.

    Öncelikle kendimden bahsedeyim, 1.75 boyunda 70 kilo genetikten hafif yapılı yakışıklı bir panpanızım lakin o zamanlar öyle değil. O zamanlar biraz asosyal olduğum için dünyevi zevklerden hafiften uzaktım, wow diye bir illet var bilen bilir onu oynuyordum, saç bozukmuş sakal bozukmuş umrumda değil sadece laf edilmesin diye az biraz düzeltiyorum lisede. 2. sınıftım beyler o arada okuldada çekirdek bir grubumuz vardı onlarla takılıyordum. Birde bir kız vardı adı irem, tam huur olamamış arada kalmış bir kız. Fiziği güzeldi kızın ama biraz boyu kısaydı sadece esmerdi işte öyle arada konuşuyorduk. Yalnız kızın füzeler baya bir irileşmişti o zamanlar, geç olgunlaşmıştı kız benimde baya bir dikkatimi çekmişti o ara.

    Beyler biraz müsade edin madem başladık ben bir çay demleyip geleyim. Döndüğümde bir kişi dahi okuyorsa devam edecem.
    ···
   tümünü göster