/i/Tespit

  1. 26.
    +33 -6
    ulan ne salak adamlarsınız aq. ben şahsen hitleri severim ama bu sevgi onun ırkçı olması dolayısıyladır. onu sevmemizin nedeni ırkçı olmasıdır. yoksa babamızın oğlu değil ya aq. ayrıca almanların hitleri kötülemesi ve buna rağmen bizlerin onu sevmesi, bizim değil almanların mallığı. sırf dünyada yükselen anti-ırkçı trend dolayısıyla esen fake kardeşlik rüzgarının etkisiyle ve hitlerin sebep olduğu trajedilerin kendi ülkelerine mal olmaması adına böyle yapıyorlar. yani taku hitlere atıp, kendilerini temize çıkarıyorlar. tabi bu davranışta uluslararası yahudi sermayesinin de payı yok değil ama bunu hesaba katmıyorum. sizin de bi gibimden anlamadan, yok "bu kadar mal bi millet olamaz" yok "adamlar modern" gibi aptal aptal fikirlerinizi gelip burada paylaşmanız, sizin ne kadar mal adamlar olduğunuzu gösterir.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Yahudilerin etkisi tabii ki çok bu durumda.. Film sektörü bile bunun en büyük örneklerinden biri.. Neredeyse zaten iki-üç ay ikinci dünya savaşını işlemiştik ve bu dönemde konu ile alakalı filmler, belgeseller ve kitaplar da okuyorduk..

      Mecbur, antipatik göstermek zorundalar yoksa dış güçlerin tutumu çok farklı olur Almanya karşısında..
      ···
    2. 2.
      0
      Ben şahsen, ne kardeş?
      ···
    3. 3.
      0
      Tam icimden gecenleri soylemisin pnp (@bu mal bi hariha dosdum)
      ···
    4. 4.
      0
      Yanlız diğer milletin ırkçı-milliyetçi insanları bizim düşmanımızdır. Saçma sapan konuşma adam Türk milliyetçisi değil ya neden sevelim onu?
      ···
    5. 5.
      0
      Yanlız diğer milletin ırkçı-milliyetçi insanları bizim düşmanımızdır. Saçma sapan konuşma adam Türk milliyetçisi değil ya neden sevelim onu?
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster