/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +340 -17
    sıçtım beyler. Bu olay 4 sene önce gerçekleşti. Öğlen vaktinden başlamıştı gelmeye kakam. Ama karnım gurulduyor bildiğin. bağırsaklarım titriyor. Sıçmaya gittiğimde ise annem tuvaleti yeni temizlemiş, çamaşır suyunu dökmüştü. Tabi girmeme izin vermedi. bende bi yarım saat sonra girerim düşüncesiyle vazgeçtim.

    Babamla alışverişe gittik. Bi hayli kalabalık olacaktı akşam. Alışverişten döndüğümüzde misafirler gelmişti. dıbına koyayım evin kapısını geçtim merdivenlere kadar ayakakkabı var. birazdan olacaklardan habersiz girdik içeri babamla. Benim karnım guruldamaya başlamıştı. tuvalete gitmek istediğimde ise tuvalet bir dakika boş durmuyordu. ve ben girersem bir daha o tuvalete bırak başkasının girmesini önünnden bile geçemezlerdi. bilen bilir o duyguyu kimse yaşamak istemezdi. tutmaya karar verdim.

    Misafirlerle otururken Osurasım geldi. balkon kapısının yanına gittim. çaktırmadan bir iki fıs derken sıcaklık hissettim. evet altıma sıçmıştım. o duyguyu emin olun yaşamak istemezsiniz beyler. etrafı masumca izlemeye başladım. Çünkü adım attığım anda paçadan akacaktı farkındyadım.

    Evde kız çocuğu olmadığından çayları tazeleme görevi bendeydi. Babamın "tazele çayları" lafı üzerine Yok baba iyiyim böyle demekle yetinebildim. Sonraki bakışından sonra gibe gibe bardakları aldım elime. Penguen gibi adım atıyordum. Daha şimdiden misafirlerin suratı ekşimeye başlamıştı. bardakları zütürürken babam "püff bu ne ya açın balkonu camı" diyerek söylenmeye başlamıştı. çünkü salon yerini sigara dumanından gaz dumanına bırakmıştı.

    1-2 adım attıktan sonra takın paçamdan kaydığını hissettim. ve televizyonun ortasında kalakaladım. suratım kıpkırmızı olmuştu. Hemen birşeyler düşnümeliydim. evet konu açmalıydım ve ağzımdan çıkan ilk cümle "baba annemle nası tanıştınız siz" oldu. Benim için ideal ve uzayabilecek makul bir konuydu. ama babama göre tam bir daşşak malzemesiymiş. "pekekentlerin elinden gittim aldım" demesiyle kendimi gülmekten tutamadım ve binbir uğraşla tutmaya çalıştığım takın yolu açılmıştı. çeşme gibi akıyordu paçamdan. o an yerine 4-5 zencinin bana gangbang yapmasını yeğlerdim. Ben şaşkınlık içerisinde aşşağıya bakarken babam "git lan şerefsiz git tuvalete" demesi zoruma gitmişti. Ulan yürüyebilsem gitmezmiydim zaten.

    Zarzor gittikten sonra misafirler gidene kadar çıkmadım tuvaletten. onlarda 10 dakkaya kalmadı gittiler. O günden beri hangi akrabam görse "paçadan ağhıyor laa ehuehu" esprilerine mağruz kalıyorum.
    Buda böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster