/i/Devlet

  1. 26.
    +3 -5
    Gençler belirtmek isterimki türk hacker grubu ayyıldız demir kubbe savunma sistemini hacklemiştir ve gerektiği zaman bir daha yapıcaklarını duyurmuştur bu işi tek başlarına yapma ihtimali yoktur ancak devlet yardımıyla yapılma imkanı vardır ve bu bilgiyi de Türkiye Cumhuriyeti resmi bir şekilde yalalamamıştır
    ···
    1. 1.
      0
      Her şeye inanma, bir ülkenin savunma sistemini öyle kolay hackleyemezsin.
      ···
    2. 2.
      0
      Bu olayın ispatı var bu olay olduğu zaman tüm kanallarda haberlerde çıktı sen bana her şeye inanöa diyosun
      ···
    3. 3.
      +1
      Olum ne sanıyonuz la iron dome u böle kubbenin üzerinde duran lazer ışını fırlatan yapay zekalı bir sistem felan mı. Bildigin patriot rampaları gibi israilin karadaki tüm sınır kuvvetlerinde yerleşik olarak bulundurdugu 7/24 personel denetimindeki bildigin füze rampaları ayrıca kontrolleri ve hedefleme sistemlerinin tamamı kendi üzerinde bulunur manuel olarak devre dışı bırakılabilir phalanx mark 72 prensibiyle çalışır üzerindeki radar sistemleri daima çalışır konumdadır ve herhangi bir tehdit tespit ettiginde dogrudan harekete geçer yani herhangi bir aga baglı veya herhangi bir kablosuz baglantı kullanmaz yani senin anlayacagın türkiyede bilgisayar başında oturarak girebilecegin bir sistem degil.
      ···
      1. 1.
        0
        ya yaptığın açıklamaya yazık. bu cahil o.ç ları zütten sallama bilgiye bayılır. gaz versin yeter doğruluğu çnemli değil.
        ···
    4. 4.
      0
      Ne yazıkki halkımız kanıtsız bilgilere direk inanıyor.
      ···
    5. 5.
      0
      Puahahaha
      ···
    6. 6.
      +1 -2
      kendi satın aldığı domainin indexine "hacked by ayyıldız teyam" yazıp haber programında "RED-HACK'i hackledik keh keh keh" diyen davarlar mı yoksa başka bişeyden mi bahsediyosun? Yoksa liseli misin??
      ···
    7. 7.
      0
      Aminakoyimm ahahahah ne kadar mal var oğlum ülkede. Ayrıca konu ışid ve türkiyeyle alakalı israilden sanane
      Ulan hala gülüyorum ya hackleme işine :D siz heralde cmd ping -t yapınca savunma sistemi etkisiz hale geliyor sanıyonuz
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster