/i/Tespit

  1. 1.
    +30 -3
    o kadar şehit verilirken neden bu kadar şehit oldugunu düşünmek yerine survivorda kim elenecek kim kalacak diye takip etmek.

    her gün birer ikişer şehit olurken, sayı 8'in üstüne çıktıgında profillerimizi karartmak. diğer günler normal hayata devam etmek.

    oturdugumuz yerden doguyu şöyle yapalım böyle yapalım, bozkurtlar ulusun derken elimizde hala kalem varken okuyup iyi biryelere gelememek

    kürt halkına kürde ü yok diye sabote etmek, kürt oldugunu duyunca terörist damgası vurmak. 2 gün önce olan baglar patlamasında ermeni teröristlerinin onları takip edip güvenlik birimlerine haber vermek için arkalarından gelen insanları patlatmaları... Doguda askerimize yardım eden kürt vatandaşları görmezden gelmek. halbuki bu milletin gayesi için çalışan her türlü etnik köken Türk'ten farksız degildir.

    gitgide benliğimizi kaybederek batıya özenerek gaflete kapılmak.

    açıp biraz kitap okumak yerine sosyal paylaşım sitelerinde saatlerimizi harcamak.

    üniversitelerimizde sagcı solcu diye kavgalara kapılıp öğrenim hayatımızı yakmak, halbuki bu işin ucunda hep batılı emperyalist devletler var.

    koskoca atalarımız varken gidip hitler ve stalin hayranı olmak.

    dilimizin gitgide bataklıga sürünmesi, mesajlarımızda ok- bay
    gibi yabancı kelimeleri kullanmak. eğer böyle sürerse dilimiz 10 yıl içinde yok olur ve biz gençler olarak buna dur demeliyiz. hatta size bir site önerecegim: https://www.facebook.com/...ndirilishareketi/?fref=ts burdan okuduklarımız yabancı kelimeleri kullanmayı engeller. hatta ne güzel sade dilimizi rahatça konuşabiliriz.

    bilim yerine din kuruluşlarına fazlaca bagış yapılması. papaz eriğini nasıl can erigine çeviririz diye saçma sapan projeleri yarışmalara almak, radyasyon önleyen kıyafetleri yarışmada elemek.

    benim ceddim Osmanlı Atatürk benim atam değil diyerek ayrımcılık yapmak, Atatürk'e kafir damgası koymak.

    ortamlarda anaya bacıya küfretmeler. giderek namus kavrdıbının yok olması.

    gençliğimizi heba eden alkol, sigara ve uyuşturucuya körü körüne bağlanmak. kendimize 10 yıl sonra olacaklardan birhaber olmak.

    Ortalıkta açık seçik kızlara bakarak onların egolarını okşamamız ve onlarında batılılara özenerek açılmadık yerinin bırakılması.

    Ailemiz içeride otururken onların yanına gidip 2 kelime konuşmak yerine saçma sapan sitelerde dolaşmak. onların degerini bilememek..

    Liste uzadıkça uzar beyler. bunlar sadece buzdagının görünen kısmı. sağlıcakla kalın
    ···
   tümünü göster