/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    0
    sa ben ziraatçiyim yurtdışına çıkmam lazım beni zütür buralardan
    ···
    1. 1.
      0
      cik da napican yurtdisinda
      ···
    2. 2.
      0
      ben bitki koruma okuyorum. her ne kadar bölüme istekli gelmesemde bölümün bilimsel ve ticari kısmıyla ilgili ilgim var fakat ülkemizdeki ar-ge veya teknik çalışanları bitki koruma altında çalışanların %10'unu falan oluşturuyor. gerisi satış danışmanı olarak görev alıyor daha çok türkiye'deki tarım ispanya italya gibi ülkelerin kopyala yapıştırı gibi. ezbere iş çok. bu nedenden dolayı yurtdışında çalışmak istiyorum.
      ···
      1. 1.
        0
        kardes sunu soyleyeyim sana, eger tarim yapmak istiyosan turkiye kadar iyi bi ortam bulamazsin. turkiyede tarimin egitimsiz insanlarin elinde oldugu dogru ama artik senin gibi beyaz yakalilarin profesyonel anlamda tarim yapmasinin zamani geldi. eger pazari iyi arastirir ve hesabini dogru yaparsan, turkiyede yaptigin tarimdan cok guzel sonuclar elde edebilirsin. kesme cicek, lale, kuskonmaz, tatli patates, pazarda ihtiyac olan ama turk ciftcisinin dededen toruna ayni urunu yetistirmesi sebebiyle doldurulamayan bi suru acik alan var pazarda.
        ···
      2. 2.
        +1
        Umarım öyle olur. mesela geçen sene tarım açısından 45 milyar kadar bir üretim var ve bu miktarın 20 milyarı hiç olmuş ihracatta, gerek ülkeler arası kargaşa gerekse kalıntı durumları yüzünden . 3. köprü bile 4.5 milyara kuruldu. cidden üzerinde durulması gereken bir durum. piyasada çok fazla getiri verecek açıklık var dediğin gibi fakat bilinç yok. tarım ülkesinde olmamıza rağmen dışarıdan yapılan ithalatlar vs . tarım nereye gidiyor ne zaman olumlu yönde ilerleyecek belirsiz
        ···
      3. 3.
        0
        kardes sana iki altin sektor soyleyeyim. 1 kesme cicek, inan alicilar kapinda kopek olur. 2 sivi solucan gubresi, ayni sekilde. eger bigun bi projeye baslarsan aklinda bulunsun.
        ···
      4. 4.
        0
        teşekkürler kardeşim
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster