/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    02.07.2015 - 16.05.2016

    10 Ay var arada 10 ay 14 gün yaklaşık saat 8 gibi yanında olacağım desem 10 ay 14 gün 19 saat 54 dakika yapar. Size basit gelebilir ama ağlayarak yazıyorum bunları. Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok ama son bi kez görmek için gideceğim 7 saatlik yolu. Çok vaktim yok biraz yüzeysel anlatacağım pazartesi proje teslim etmem gerekiyor.

    Hayatıma birçok kız girdi çıktı tek gecelik ilişkimde oldu 4 yıllık ilişkimde yaşım 20 bu arada ama şu dıbını gibtiğimin kelimesi çok güzel anlatıyor halimi hiçbiri onun gibi olmadı. Lan 10 ay zaten 5 inde üniversitelerdeydik ne yaşayabiliriz diyorum kendime yani 5 ay ne kadar dolu olabilir yemin ederim 5 ayın her saniyesini hatırlıyorum. Şimdi 3 5 sokuk fare çıkacak geçer kardeşim diyecek neler geçmiyo diyecek kimi mesaj atacak takma zamki diye. En çokta hiçbişey yazmayanlar anlayacak halimi. Gözleri dolacak onların bana küfür edecekler hatırlattım diye ama ben yinede yazacağım.

    Dün kavga etmeye başladık. Sebebi yakın bi arkadaşıma (kız) projesi konusunda yardım etmem gerekiyordu bana çok yardımcı oldu bende bunu sevgilime söyledim. Çağır eve gelsin dedi şaşırdım çok kıskançtır bidaha sordum tamam gelsiin dedi samimi bir ses tonuyla kapattım 1 saat geçti birdaha aradım derken 10 kere sordum en az bunu neyse kız geldi bende mangal yapıyordum kendime 3 5 bişey yani keyfi. beraber yedik ödevini yaptım gitti. Sonra ben seni denemiştim cart curt şeylerine girdi eski tüm olayları açtı. Ben pek umursamadım her zamanki tripler dedim kavga ettik yattım uyudum. sabah uyandım birsürü şey yazmış (bu arada 10 ayda bir kez olsun ayrılmadık zırt pırt ayrılanlardan değiliz ben tükürdüğümü yalamam arkasından saatlerce ağlasam bile yalamam). bende geleceğim pazartesi konusalım dedim telefonu kapattım wp yi sildim çizime başladım taki 00.16 ya kadar bana faceden gir bak bişeyler okudum falan yazdı ısrar etti girdim. yapamadığını hazmedemediğini yapmış geri döneceğini düşünmüyorum ama o kadar güzel güne nasıl kıyılır anlamıyorum lan ben 70 tane resim siparişi verdim geliyordu böyle bi haber alınca tepetaklak oluyor insan ne yapacağım bilmiyorum ne diyeceğim ne konusacağım ama son bi kez sarılmak isteyeceğim eğer ayrılırsak . hiç alkol kullanmadım bu güne kadar ama bu günden sonra alkolsüz günüm geçmeyecek dindirirse tabi.
    ···
   tümünü göster