/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1
    Panpa bizim bi fizikci var agir solcu ve diyo ki "ayette yururken sallanan yerlerini basortuleri ile kapatsinlar deniyo, baslarini ortmeleri hakkinda acikca bir sey yok, zaten o zamanlarda yasanan yerler cok sicak yerler oldugu icin erkekler de baslarini ortuyodu. Bana gore basortusu o zamanlardan bu zamana gelen bi aliskanlik olabilir" dedi ben de o zamana kadar bunu kendimce tartmadigim icin bisey diyemedim.
    Ozet:Bir yazi, olay vb'nin kisaltilmasidir.
    ···
    1. 1.
      0
      Adamin dedigine gore turkce mealine gore okumus
      ···
    2. 2.
      0
      Bu arada bir sey daha dedi o beni sinirlendirdi acikcasi. Cumle su "Kur-an da bir ayette atalariniz sizi kadiriyor olabilir (gibi bisey dedi) diyo,bu mealleri Kur-an in indirilisinden beri cevirenler de bizim atamiz ise bu cumleler bize yanlis aktariliyo olabilir mi " dedi.
      Benim aklima sonradan dusunurken takilan bi nokta var o da madem bize ayetlerin yanlis indirilmis olabilecegini dusunuyon sen Kur-an i okurken atalarinin cevirdigi sekilde okumadin mi?
      ···
    3. 3.
      0
      Daha bircok sey konustuk ama zor geliyo yazmak. Adam bumlari dedikten sonra yazin Kur-an in turkce mealini okuyup seneye adamin agzinin payini vermeyi dusunuyorum
      ···
    4. 4.
      0
      Zaten surekli kendisi okuyup arastirmaktan bahsediyo.Bi bakimdan hakli ama Kur-an i okuyup icindekileri yanlis yorumlamak tabiki dogru degil,ama ben bu yaz Kur-an in turkce mealini bastan sona okuyup bu adami seneye pis got etcem
      ···
    5. 5.
      0
      Muhtemelen bu yaz anlayarak, sorgulayarak okucam. insallah bu adam gitmez de tartisiriz
      Bu arada fizikcimiz cinlere inanmiyo(sanirim deist deniyo buna)
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster