/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3
    24 yıllık yaşamımın bana verdiği tecrübelere ve tabi ki bilimsel araştırmalara dayanarak Türkiye de yaşayan grupların genel karakter özellikleri hakkında tahlil yapma merakındaydım. Yazı dizisinin birinci bölümünde biraz bahsedeceğim, bir sonraki basamaklarda teker teker hepsinin anadoludan sepetlenmesi üzerine yazı yazacağım. Şimdi gelelim değerli!!! yurttaşlarımızın özelliklerine;

    -Arnavutlar: Sayıları bir kaç yüzbin olan ve büyük şehirlerde yaşayan bu etnik grup yeri geldiğinde Türk olmayı kimseye bırakmazlar, genel olarak cimridirler, paralarını mezara zütürmeyi planlarlar. Aynı zamanda ileri derecede yalaka, ahlaki değerlerden yoksun, mezhebi geniş ama lafta dini de kimseye bırakmayan namert bir topluluktur. Her zaman güçlünün yanında olmayı severler, güce taparlar.
    -Çerkezler: Bu topraklarda Türk ün açık ara en büyük düşmanı çerkezlerdir. Huylarının inatçı olmaları ön plandadır. Aynı zamanda kadını da erkeği de odundur, öküzdür. Çekingen ve asosyal karakterlidir(yetiştirilme tarzlarının da etkisi var.) inisiyatif alamaz, arkadaşını satar, zaten çok da yakın arkadaşı olmaz toplum içinde. Onlar birbirine yeter, dışarıya açılma özellikleri yoktur. Son derece ezik ve silik karakterlidirler, uyuz,sünepe gibi kelimelerin ete kemiğe bürünmüş halleridir, sanki bunlar için çıkarılmış bu hakaret kelimeleri. Bazı soydaşlarımızın bu çerkezleri sevdiği ve iddia ettiği gibi Türk milliyetçiliğiyle uzaktan yakından hiç bir alakaları yoktur. Hiç bir şart altında ben Türk üm demezler, bu özellikleri itibariyle boşnak ve arnavutlardan ayrılırlar. Diğerleri yeri geldiğinde Türk olurlar.
    -Boşnaklar: Bunların da sayıları bir kaç yüz bini bulmakla beraber, Manisa, Balıkesir, Bursa, Sakarya , Kocaeli illerinde ve tabi ki de istanbul umuzda yaşarlar. Boşnak kızları diğer etnik gruplara nazaran daha çekici olduğu için havalarından geçilmez. Son derece kendini beğenmiş ve genelde varlıklı aileden gelirler. istanbul da ipne ismetin bunlara bedavadan dağıttığı topraklar sayesinde şehrin büyümesi sonucunda toprakları değer kazanmış ve parayı vurmuşlardır. Kendini Türklüğe en çok yamayan grup bu boşnaklar olduğu gibi bunlar da son derece gururdan bihaber yaşamaktadırlar. Hiç bir geleneklerine sahip çıkmazlar. Tamamen bulunduğu ortamın rengini alan bir karakterdedirler. Ayrıca belirtmeden geçmeyelim, balkan göçmeni Türk ayrı, balkan milletleri kökenli göçmenler ayrıdır. Burada bir yanılgıya düşmekteyiz. Bu ülkelerden göçen herkesi bu milletlere mensup olma yanlışına düşüyoruz. Bunu ayırt etmek için dil bilme konusunu sorgulamak gerekir.
    -Araplar: Bu etnik grubun en bariz özelliği, ciddiyetsiz, laçka olmalarıdır. Keyfine çok düşkündür, k.çını kaldırmaya üşenir. Çok belirgin bir özellikleri de bir numaralı hijyen düşmanıdırlar. Ayda bir banyo yapmayı zahmet sayarlar. Bunların da özellikleri arasında güce tapma ve bulunduğu kabın şeklini alma vardır. Son derece parazit gibi yaşarlar. Hiç bir şey üretmezler, tamamen karşındakinin sırtından geçinmeye bakarlar, baba parasını sever ve bununla caka satarlar. Az bir şey toplumsal statüleri yüksek oldu mu bunların da egosundan geçilmez, tıpkı boşnaklar gibi olurlar. Oysaki çöl bedevisini şirket genel müdürü yapsan gene çöl bedevisidir.
    -Lazlar: Genelde karadeniz Türkleriyle karıştırıldıkları için ve karadenizliye sempati toplumda yaygın olduğu için bu mirası sonuna kadar kullanırlar fakat bizim gibi Çepni Türkleriyle karakter olarak uzaktan yakından hiç bir benzerlikleri yoktur. Her şeyden önce riyakardır, oysa bizimkiler samimi, içten ve merttirler. Bunlar da parayı pek sever, paraya ulaşmak için her yolu mübah görürler, çok iyi rol yaparlar, bulunduğu kabın şeklini almada belki de bunların üzerine yoktur. içleri pek bir fesattır, vatan sevgisi de hikayedir. Yüzde yüzüne yakını bölücü aşırı sol fraksiyonları destekler. Türkleri hiç sevmezler oysaki bizim Türkler pek sever bu parazitleri.
    -K.rtler: Bu etnik grup hakkında sanırım aklı yeni ermeye başlamış 5-6 yaşlarındaki çocuğun bile kanıları sabittir. Şunu söyleyeyim, parayla satın alınamayacak k.rt yoktur. En dindarına git hatta evliyasına git bir dolar tomarı göster, Allah a sövdürürsün. Bu hayvanın başlıca özelliklerinde coğrafi komşuları araplar gibi banyodan ve hijyenden bihaber olmak vardır. Genel olarak şark kurnazı denen tanım bunları tanımlamak için çıkarılmıştır, pek bir uyanıktırlar, nerede beleş, oraya yerleşirler. Parazitin önde gidenidirler, milyon dolarları olsun gene de dilenirler. Aynı zamanda ileri derecede kahpedirler. Sen güvenirsin, samimi olarak insan yerine koyarsın, sonra hiç beklemediğin bir anda beklenmedik bir yerden bıçaklar adamı. Hayatı pek ciddiye almazlar, sazla sözle çok zaman geçirirler. Nankör kelimesinin ete kemiğe bürünmüş hali de bunlardır. Adeta bunları tanımlamak için lugata girmiştir bu sözcük. Yediği kaba pislemeyi pek severler. Teşkilatlanma özelliği yoktur, birbirini yemekte üstlerine yoktur. Onun için it gibi üreseler de uzun vadede devlet kurmaları hayalden öte bir şey değildir. Aynı zamanda yüzsüzlerdir. O kadar ihanet ederler en sonuda gelir Türk ün kapısına yatarlar.

    Ve bunların hepsinin efendisi, anadolu ve trakyanın tek sahibi TÜRKLER: Türklerin olumlu özelliklerini yazmaya lüzum görmüyorum. Zaten bu otağın her yerinde bizi övmeyle ilgili tonlarca bilgi var. Ben mensubu bulunduğum etnik gruba biraz eleştirel bakmayı tercih ettim. Bizim en büyük zaafımız, herkesi kendimiz gibi sandığımızdan çok kolay kandırılıyoruz, oyuna getiriliyoruz. Duygusal olma işini abartmış ve gaza gelme konusunda da üstümüze yok. Bu bazen zararlı sonuçlara yol açabilmekte. O kadar kandırılmamıza rağmen hala tarihten ders almıyor gene kandırılıyoruz. Bir de pek dikkat çekmeyen bir zaafımız, tedbiri elden bırakmamız. Az bir şey arkamızı sağlama aldık mı hemen salıveriyoruz, hayatın her alanında bu sıkıntı yaratıyor. Futbol müsabakasında 1 farklı öne geçince sanki her şey bitmiş gibi maçı bırakıyoruz, ders çalışırken tam geçecek notu alıyoruz hiç olabilecek aksilikleri hesaba katmıyoruz. Vatanımız parsel parsel satılırken her şeyi son ana bıraktığımız için derin bir uykudayız. Osmanlı zamanında da 300 yıllık derin bir uykudaydık en sonunda varlık-yokluk savaşı vererek uykumuz açıldı, sanırsam şimdi gene yüzümüze birilerinin su serpmesine ihtiyaç duyuyoruz. Rakibimizi, düşmanımızı küçümsüyoruz, bu da bizi mağlubiyetlere zütürüyor. Ama her şeye rağmen zaaflarıyla ve erdemleriyle Türk ırkını seviyorum. Tanrı Türk ü korusun. Umarım Tanrı nın korumasına ihtiyaç kalmadan tedbirimizi alırız.

    DAHA ÖNCE ÇAYLAK YEMiŞTiM YAZIMDAN ÖTÜRÜ ZiRA GERÇEKLER ACIDIR
    ŞUNLARI DA EKLEYEYiM BU SON iKi GENELKURMAY BAŞKANLARINDAN BiRi çingene BiRi çerkezDiR
    YÜCE TÜRK ORDUSUNDAN ETNiK KÖPEKLER UZAKLAŞTIRILMALIDIR
    ···
   tümünü göster