/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +29 -1
    Hepimizin yegane sorunu bu değil midir ahali. Hangimiz bisküviyi çaya batırdıktan sonra bisküvinin eriyen kısmı masanın üzerine düştü diye üzülmedik sorarım size. Hangimiz yere düşürmemek uğruna çaya bi batırıp çıkardıktan sonra kıtır kıtır ağlaya ağlaya yemedi bunu. Artık sizi tüm dertlerinizden arındıracağım. Hazır olun uçuşa geçiyoruz.

    Çaya bisküvi banma da ki altın kural bisküvinin markasını iyi tanımaktır. Ülker hepimizin bildiği standart bisküvidir. Etinin ki ve süsseninkiler çaya batırıldığında dışı erir içi sertleşir. Bu avantajı doğru kullanırsanız harika bir yemek deneyimi yaşarsınız.



    Asla korkmayın!



    Asla bisküviyi düşürmekten korkmayın. Eğer korkup hızlıca ağzınıza zütürmeyi çalışırsanız bisküvinin kırılıp düşme ihtimalini artırmış olursunuz. Bu durumu yaşayacak gibi olduğunuzda gayet sakin ve metanetli olarak ağzınıza zütürün. Farkı anlayacaksınız.





    Çayın sıcaklığı da önemli



    Çay alev alev ise hemen sokmayın biraz bekleyin yoksa bisküviyi daha çayın içinden çıkarmadan bardağın derinliklerinde bulursunuz.





    Yeni stiller deneyin!




    Bisküviyi normal şekilde batırırsanız ağzınıza koyduğunuzda tam tadını alamazsınız. Size önerim bisküvüyi yatay ya da diyek olarak bölüp batırmanız. Bu şekilde ağzınızda ki bisküvinin gramajını artırır daha yüksek şehvet ile yersiniz.
    Not: 2 parçanın simetrik olmaması halinde utancınıza yenik düşüp kendinize harakiri yapmalısınız.





    Farklı türler batırmaktan kaçının



    Çaya banmanın da bir adabı var. Gidipte kurabiye gofret börek bilmem ne batırırsanız kusura bakmayın ananıza küfrü haketmiş olursunuz. Yiyecekseniz petibör bisküvi kullanacaksınız. Resimde ki finger bisküvi bu kuralın dışında.





    Bardak ve bisküvinin boyutunu iyi ayarlayın



    Aksi takdirde sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınız.


    ···
   tümünü göster