/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3
    Biraz sonra yazdığı şey şu B. senle konuşmak istemiyorum şuan. Canının sıkkın mı olduğunu sordum, benim mi bir şey yaptığımı ondan mı öfkelendiğini sordum. Gerçekten bayağı bir sıkıştırdım canımı bayağı sıktı. Daha sonra dediği şey eğer söylersem hayatımdan çıkacak mısın? Evet dedim. Yazdığı şey şu:

    Ben Batuyla ciddi düşünüyorum ve seninle konuşmamı istemiyor ve ben onu seçtim.

    inanın beyler ne kıza sevgili gözüyle baktım, ne kötü bir hareketim oldu. Kimseye bir şey anlatamadığı kötü durumlarında hep arkasındaydım. Ağlarken yanındaydım. Bu sözleri söylerken kalbim yerinden çıkacak gibi oldu kalbimin sesini kafamda duyuyorum çıldırmak üzereyim sinirden değil üzüntüden. Bu kadar sevdiğim bir insanın bana bu kadar saçma ve kırıcı laflar söylemesi kalbimi kırdı. Hayatımda görüp görebileceğim en iyi insanlardan birisi olarak tanımıştım ve onun yaptığı bu mantıksızlığı gerçekten bu akşam çözemedim ve çözemiyorum aklım almıyor.

    Bu yazdıkları üzerine kıza ne küfrettim ne bela okudum hiç bir şey yapmadım. Kendinde değilse ve özür dilerse kabul edeceğimi yoksa kendi suçumun olmadığı için benlik bir şey olmadığını, vicdanımın rahat olduğunu söyledim. Az biraz sonra engel atmak zorunda kaldım. Bu arada arkadaşı H. ile konuştum ne olduğunu anlamak için ve kızın dediği şey :

    Ben E.'nin konuşmamı uygun görmediği kişilerle konuşmam.

    Çıldırıyorum yanlış mı yaptım yoksa mazeret miydi bu yaptığı anlamıyorum. Birazdan ilk entrye koyacağım mesajları ve fotoğrafları akıl fikir istiyorum beyler 2 yıldır bu kızla dostum ve dayanamıyorum.
    ···
   tümünü göster