/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2
    mesaj atsin diye beklersin . Her bir siradan gun onu gorursun, kendini avutursun en kisa zamanda gonlunu alirim diye. Ama aslinda icin icin yiyordur donmesi icin.Hep beklersin yalnizca uzun sessiz sogukta beklersin onsuz. Aslinda o kadar da zor degildir kavusmak gidip yanina konusabilirsin affedebilir tipki daha oncesi gibi ama..

    Ya ama affetmezse elindeki son sansi da car cur etmis olursun. Iste bundan korkarsin icin icini yer gecen gunduzun birbirine karisir aklina geldikce kufredersin unutmak istersin daha da karisir aklin .Eskisi gibi olsun istersin her sey ,bozmamak istersin her zamanki gibi bir cuval inciri berbat etmekten korkarsin yalnizca korkarsin

    Cildiracak kivama gelirsin bir anda kafayi yersin dunyaya soversin aklin kararir umidin kesilir iste o en umitsiz en beklemedigin anda arkani donersin kapidan sana bakiyordur guzel gozleriyle ayni hizaya geldiginde gozunu kirparsin actiginda sana kosuyodur iste orda zaman durur her sey bos bir hayale gonusur kendine geldigindeyse yalnizca acarsin kollarini sarilirsin ona sonsuza kadar sadece sarilirsin..
    ···
   tümünü göster