/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 776.
    +2
    Bana küfür etmek yerine biriniz devletin yaptıklarına baksın hala dediğimi anlamakta güçlük çekiyorsunuz bu adamlar devletin başına gelirken şöyle Türküz böyle Türküz demediler mi böyle müslümanız böyle adamız şöyle adamız dediler. Ulan elinizi vicdanınıza koyun çevreniz de görmediniz mi fetocularla çalışıp anında zengin olanları. Hiç mi şehriniz de şehit cenazesi olmadı hiç mi görmediniz bu kadar da net söylüyorum ben ülkü ocağına falan da gitmem oraya gidip kavgalarına adam toplamak isteyen adamlarla dolu bir tane gidip de bir şey yapanı görmedim hepsi fotoğraf çekip internete koyuyor. Askerlik mevzusuna gelelim iyi yerde askerlik yapanlar şafak sayıyor ulan pekekent zaten izmir de askerlik yapıyorsun bir de şafak sayıyorsun. Açıp okuyun 1995 şırnak askerlik anılarımı anlatıyorumu orada da demiyor mu ankara da ki adamlar bazı konularda göz yumuyor pkk ye diye pkk nın anasını gibeyim diyorsunuz ki saldırıyı pkk yapıyor. Tabi o yapacak amk kalkıp ben mi yapacağım. Senin görevin yapılmadan bulmak zaten yapıldıktan sonra bulsan ne olur ankara da ölen çocuklar aklınız da mı gaziantepten gelen odtu eee okuyan çocuk. peki gezi eylemlerinde ölen polis aklınızda mı sırf öteriteleri sarsılıyor diye insanları 100 200 saat uykusuz yemeksiz çalıştırdılar. Hopa da biber gazından ölen öğretmen. Hidroelektrik santrallere karşı çıkıp hapis cezası yiyenler. poğaça çaldı diye hapse girip. ülkenin her tarafını berbat edip italyaya kaçanlar. Bunlar diyorsunuz ki devlet meselesi devletin başında ki adam yapıyor. Devletin başına kim getiriyor sen ben kendim yüzde yüz doğruyum demiyorum ki bende herkes kadar yanlışım ama ben düzeltmek için uğraşıyorum ben korkmuyorum savaşıyorum.1mayısta işçi bayrdıbını bile terörist ilan ettiniz. işçilerin bayramı lan alın terinin bayramı ekmeğin bayramı 1 mayısta hala çalışan bir işçi vardı hatırlıyor musunuz ben öyle olmasın diyorum işte . Hala anlamıyorsunuz bunu yapan adam ben Türküm diyor ben öyle biriyim ki benden iyi vatan millet sevgisi yok diyor. Gidin onları sevin gidin ülkü ocaklarında çay için. tanımadığınız adamları dövün ama bundan 3 5 sene sonra savaş çıkınca hepiniz gidin cepheye ama onların çocukları gibiş sokuşa gitsin tamam mı. Bunu yapan adamlar TÜRKÜM diyenler ve bu adamları başımıza getirdilerse bunu onaylayanlarda onların o adam olduğuna inanlardır. Bende diyorum size eğer onayladığınız Türklük buysa ben Türk değilim.Ben insanım hayalleri olan yaşamak isteyen bir insanım sadece topraktan geldim toprağa gideceğim hesabımı Allah'a vereceğim.Ama onun gibilere çanak tutanların gidecek bir yeri yok.Siz gene devlete laf etti durdu dersiniz varsın anlamayın beni. Gün gelir elbet 3-5 kişinin başına gelir anlarsınız o zaman. Hayat zorlu bir yer ama sağolsunlar bizde daha da zor.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Kardeşim yazdığın yazılarda sonuna kadar sana hak veriyorum doğruları söylüyorsun. Ancak Türkiye'nin 50 sene önceki haline bakarak kıyasla. Bu ülkeyi sen terkedersen ben terkedersem bu ülkede nasıl birlik olacak, bu ülke nasıl gelişecek. Gerçekten yazdığın yazıdan dolayı teşekkür ediyorum.
      ···
      1. 1.
        +1
        Ben ister miyim böyle yapmayı ama yaşatmıyorlar ki be kardeşim. Cebimiz de 10 liramız var gözlük numarası ölçtüreceğiz adam makineye sadece 10 saniye gözlerime bakıp düğmeye basarak ölçüm yapıyor orada bile değerim yok orada bile dalga geçiliyor bizimle.
        ···
   tümünü göster