/i/Devlet

  1. 1.
    +24 -5
    Ben artik burkina fasolu falan degilim hatta imkanim olursa baska ulkeye gidersem o ulkenin vatandasi olacagim ve burkina faso vatandasligimi sildirecegim. Neden mi artik burkina fasolu degilim anlatayim size.

    1)16 yasinda okulumun onunde uyusturucu satip arkadaslarimi zehirleyen afrika yerlisine devlet bir sey yapmadi onca can gitti.

    2)Her yerde bombalar patliyordu bir suru arkadasim oldu gene devlet bir sey yapmadi. Cesetlerini topladilar bir torbaya koyup al senin cocugun deyip ailelerine verdiler. Zaten burkina faso'da doğan her 10 çocuktan 9'u ölüyor. Kalan biri de bombadan gidiyor.

    3)Ayni sekilde 16 yasinda bilimsel bir proje yaptık. Fakat sıralamaya bile giremedik.Çünkü ülkemizde Türklerde ki gibi Tubitak benzeri bir bilimle uğraşan bir kurum yok. Hatta bizde bilimin b si yok. Ateşi daha geçen sene bulduk

    4)Kendi ulkemde aldigim her nefes eşşeklerin 1km de yediği karpuz kabuğundan pahali yani eşşekten pahali essiz bir gote sahibim.

    5)Hastaneye gittim neymis sigorta primim yatmamis vs vs diye para aldilar yanimda ki afrika yerlisi hem bedavaya muayene oldu. Cikarkan de mokokookomo dedi gitti.Ne dediğini anlamadım ama çildirip agzini burnunu kirdim orasi mevzu ama kendi ulkemde bir huur cocugu afrika yerlisinden daha degersizim.

    6)Universitede bana burs cikmadi.Çünkü burkina faso da üniversite yok. Halbuki askeri ucretle calisan bir babam vardi sadece sonra ne mi oldu? 5 tane afrika yerlisi bana tecavüz etti

    Boşuna burkina fasoculuk yapmayın.Çünkü hepinizim bizim burkina fasoculuklaştırdıklarımızdan birisiniz
    ···
   tümünü göster