/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +4 -1
    Evet panpalar yaz geliyor dondurma sezonu çoktan açıldı. Yediğiniz dondurmaya göre tespit yapıyorum sizin tespit ettikleriniz varsa devam ettirelim.

    Magnum: bu arkadaş zengindir. Parası vardır ama gibsen sana bi kuruş vermez. Genelde bademli olanı tüketilir. bakkaldan alıyorsanız sizi evladı gibi sever

    Algıda Max: bu panpamiz samimidir. Bedava çıkarsa size verme ihtimali yüksek. Genelde sahillerde karı kız keserken yenir.

    Duo: olum bunun bide patlayan şekerlileri
    Çıkmış süper ve ucuz bi dondurma şimdi 3 çubuk getirene bedava veriyorlarmış bunu yiyenden zarar gelmez. Allahi var güzel dondurma.

    Klagib kornet: para bulunca yenen dondurma. Yalın abimiz bu dondurmaya şarkı bile yaptı. Benimki geliyor o da biliyor...

    Meybuz: duygulandiniz mi la? Portakallı kolalı limonlu yeşil olan ve daha bir sürü çeşidi vardır bunun. 10 Kr civarı bir fiyatı var boğazınızi gibsede tadından yenmez. Bakkalinizdan ısrarla isteyiniz.

    Hadi panpalar sizde ekleyin birkaç tane

    Edit:
    Maraş: bu abimiz hem yalayarak hem de kaşıkla yeme özelliğine sahip kıvamı güzel yumuşak tadı var. Zenginler bilir panpalar biz Meybuza devam edelim.
    ···
   tümünü göster