/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 176.
    +32 -1
    Ertesi gün oldu . Çok sık olmustum o gün kendime bile şaşırdım . Çıktım evden bir sahil kenarinda buluştuk kayalara oturduk . Masmavi denizi dalgalari izlemeye daldık ikimizde . Dalgalar kayaya vuruyor . O sesle birlikye martı seslerini dinliyoduk . iki manzara birden vardı benim için . Biri sevdiğim kız biri masmavi deniz . Uzun bi sessizlikten sonra konuşmaya başladım . Anilarimizi hatırlattım güldük . Sonra kayalarin arkasına sakladığım hediyesini verdim . Evet belli ılık diyeceksiniz ama ona bi ayicik aldim . Çünkü bana ayicik diye hitap ederdi . Verdim ona cok beğendi . Beni hatırlarsın gördükçe dedim . Sarıldı beni ikinci kere öptü . Saat 3 olmuştu ne yapıp edip . Itiraf etmeliydim .

    Sevim dedim . Efendim ayicik dedi . Ilk başlar bana demistin ya ben sana umut vermek istemiyorum . Arkadaşım olarak görüyorum . Özür dilerim ama ben hic öyle görmedim . Ben seni ilk yanıma oturdugundan beri seviyorum .

    O an gözlerindeki şaşkınlığıni okuyabiliyordum . Tam ağzını açtı birsey soyleyecekken telefonu çaldı . Çıkardı cebinden . Aşkım yaziyordu . Demek bugün sevgilisinin yanina gidiyodu ve bana yalan söylemişti . O an o kadar kötü oldum ki . Koşarak ordan uzaklaştım yetisemedi bana . O gün hep içtim . Eve gitmedim . Son paramla içtim . Defalarca beni arasada acmadım
    ···
    1. 1.
      +7
      devam etsene gibik
      ···
    2. 2.
      +9
      Yeter huur cocuklar icim daraldı hep aşk acısı
      ···
    3. 3.
      -1
      Yeter huur cocuklar icim daraldı hep aşk acısı
      ···
    4. 4.
      0
      Mk oglu tam agzini acacakken telefon caliyo cok film izlemis
      ···
    5. 5.
      0
      ilk defa yarın oldu yerine ertesi gün oldu diyen bi yazar sonunda aq
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster