/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 301.
    +20 -23
    Beyler geldim dun uyuyamadim kusura bakmayin

    Okula gittim kiz ayakta beni bekliyordu "Neden" dedim yine ama o an dunyanin en masum kizi gibi geldi gozleri doldu "bilmiyorum" diyerek ağlamaya başladi bende dayanamadim sarildim aglama dedim ne de olsa o kadar gibismistik mk
    Bu yeniden bulusalim dedi bende biraz naz yaparak kabul ettim olacaklari biliyorum sandim ama her zamankinden farkli olacakti bu bana kaldigi evin adresini verdi kapiyi acik birakacam gelince direk yatagima girersin dedi(tarif etti yataginin yerini).
    Neyse zaman geldi ben yola koyuldum icimde tuhaf bir his var bu bobrek olayindan farkli beyler neyse elim gibimde kapiyi ittim acikti zaten yavasca kapattim geldigimi anlamasin diye supriz yapacaktim odasina dogru sessiz adimlarla ilerliyom kapisini actim o an ki sesle irkildim mk ses şu " Hadi kucagima gel aşkim" ancak bunun garip yani sesin erkek sesi olmasiydi beynimden vurulmusa dondum mk.
    Yanlis gelmis olamazdim kapida acikti sonra noluyo lan dedim beni tanimis gibi "senmisin taksor388 dedi " benimde sen kimsin demeye kalmadi kalkti isigi yakti mk bu muratti mk hurrru bizi kandirmis resmen muratla gibisek diye yollamisti.
    Murata olayi anlattim neden daha once anlatmadigimi sordu. bende, seni kirmak istemedim dedim. Bir an durakladik ve dudagima yapisti biyiklari her yerime batiyordu ama cilginlar gibi sevisiyorduk 35 cm damarli yarragiyla belime vurmaya basladi cabuk bayitmak icin herhalde ve oracikta bayiltti beni uyandigimda omurgamda 3 kirik vardi, vucudumun bazi yerlerinde 35 cm lik yannan izi vardi ve bagirsaklarim patlamisti ama cok mutluyum suan kokorecciden yaziyom.

    Edit: sukulayin mk
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      Cok komik amina koydugumun issizi gibtir git lan burdan
      ···
      1. 1.
        -1
        Kes mk kopegi
        ···
   tümünü göster