/i/Tespit

  1. 126.
    +1
    Ortam 'davul patlamamış ama tokmağın da değmediği yer kalmamış' şeklinden kızlarla doluyken ve bu işin her türlü tıbbi yöntemi varken ne kızlığından bahsediyorsun. arkadaşım düşüncen güzel evet ama bakire diye evlendiğin kız operasyon geçirmiş olupta ömür boyu haberin olmadan senin dediğin tabirle 'gavat' gibi ortada gezersen ne olacak ?
    kız gidecek amk arabada lise sıralarında milletle yiyişecek, her taku yiyecek ileride senin gibi birini bulacak diyecek ki ben bakireyim. Sende 'heee bak zarına birşey olmamış tamam o zaman' diye evleneceksin çünkü senin aklın zadece o zarda. baştan yalanla dolanla bir evlilik başlayacak ve sen bu zihniyetle yine hayatı zehir edeceksin hem kendine hem karşındakine. çünkü bu konuyu bu kadar takıyorsan ileride neler neler geçmeyecek.
    ÖZET:
    1)Kardeş sen ya evlenemezsin,
    2)Ya bahsettiğim bir kadınla evlenir aptal yerine konur mutlu mutlu yaşarsın,
    3)Yada cidden çok iyi bir kadınla evlenirsin, ama bu şüpheciliğin yüzünden kendine de karşındakine de hayatı zehir edersin.
    Ne kadar küfredersen et bu böyle canım kardeşim.
    ···
    1. 1.
      0
      Kardeşim küfür edilecek bir yazi yazmamissin, aksine çoğunda haklisin katilmadigim nokta şu şüphecilik meselesi deil be insan anlar tanır karakterini güvenir o zaman sorun olmaz ama dediğin diğerleri doğru . Malesef yapcak bisey yok Allah izin verirse ya çok iyi bir eş nasip etsin ya da hayırlısını versin bilmiyorum panpa ama yemedigi tak kalmayan kizlara alerjim var ve hala temiz insanlarin bulunduğunu düşünüyorum
      ···
    2. 2.
      0
      Hala temiz kızlar var kardeşim. Ama nerde? Kimin temiz olduğunu nasıl ayırt edeceksin? Kimin eli kimin cebinde tarzı bir ortamda yaşıyorum. Bakıyorum burdaki kızlara kimin kiminle olduğu belli değil. O yüzden senin dediğin tarz kız bulmak çok zor. Hadi buldun diyelim 'kendi adıma söylüyorum' zamanında o kadar binlik yaptıktan sonra o kız bizi bulmaz . O yüzden geçtim ben o düşünceden.
      Yine de inşallah istediğini bulursun.
      ···
   tümünü göster