/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 151.
    +65 -2
    Komutanların bir grup öcünün Tabura saldırı yapacağını istihbar edince bu görevde bizleride layık gördüler. bizler 7 aylık eğitim süreci sonrası görve gelen askerleriz. acemi birliğinde 30 40 her neyse eğitim alıp tunceli karıncaköye düşen torunlar gibi değiliz. askerin sonlarına doğru komutanlarımızdan bize teklif sunuldu ankarada askeri sınava girip uzmanlık rutbesi alarak 5 milyar maaşla görevlere katılabilecektik. hiç birimiz sıcak bakmadı 100 kişilik taburda 2 kişi aday olarak gitti onlarda teskeresine 2 ay kalıp sırf buradan uzaklaşıp ankara yüzü görebilmek sınavı kazanmadan geri gelebilmek içindi.
    bazılarınız burada yok vatan haini ben olsam gidedim vatan millet sakarya diyebilirsiniz. ama o anki pgiboloji çok farklı.

    pgibolojiniz gibiliyor. 3. göreve gidişimiz yine gece sifiri karanlık ay ışığı yok boynumda gece görüşü bir gün önceden hastalanan en önemli askerimiz! hastalanan en önemli askerimiz diyorum ben ona çünkü omuz omuza tutup zifiri karanlıkta yürürken 100 kişilik görev taburunun en sonda kalan çelik yelekli askerdi o en arkada düşünün herkez bir birinin omzunu tutup gidiyor ilk sıradakini arkadan tutan er. arkası sağlam önüde sağlam çünkü görebiliyor. beşinci, dördüncü askeri tutuyor altıncı askerde beşinci askeri tutuyor hem önü hem arkası sağlam. en arkadaki sadece ön tarıfı tutuyor ama arkada kimse yok. o asker hastalanınca onun yerine ben geçtim. 100 kişinin en sonuncusu zifiri karanlık sıfır sessizlik, sessizliği bozan botlarımın kaya barçaları ile güreşi ağaçların rüzgarla ettiği edalı danslar. arkamdan ağacın yaprak sesleri geliyor o ne amk deyip arkama bakıyorum. pgiboloji kalmadı. göz gözü görmüyor. göz gözü görmediğinden birbirimizin omzundan tutuyoruz önündeki askeri göremiyorsun!! aşırı sisli ulan acaba 50. sıradaki bi önündekini bıraktıda başka yeremi zütürdü bizi diye düşüncelere dalıyorsun. olur mu olur 1 dakikalık dikkatsizlik bizi ölüme sürükler.
    benim aklımda arkamdan bir öcü gelip önümdeki askerin omzundan tutup benim boğazımı kesse. sonra önümdeki askerin önündeki askerin omzundan tutup onuda kesse. öyle öyle 50 kişiyi alır anca anlaşılır hatta anlaşılmaz bile...
    ···
    1. 1.
      +2
      istemsizce bir an arkama baktım
      ···
    2. 2.
      0
      muallakler
      ···
   tümünü göster