/i/Tespit

  1. 1.
    +206 -14
    tek başına seyahat eden güzel kız.. başta muavin olmak üzere otobüs içerisindeki saplar hemen kesmeye başlar. mola yerinde inmez ve genellikle indiğinde babası veya sevgilisi alır.

    metalci ergen.. üniversiteye başlamış büyük ihtimal hazırlık okuyan saçları yeni uzatmaya başlamış bangır bangır kulaklıktan metal dinleyen tiptir bu. takunu çıkarırsa muavin tarafından uyarılır.

    gazeteyi hatim eden dayı.. bir gazetede okunacak 4.5 saat içerik bulabilen bu dayılar özellikle gece yolculuğunda tepedeki ışığı açarak ortamın dıbına koyarlar.

    fanta yerine kahve alan entel.. genellikle tak rengi pantolon ve kemik gözlük ile seyahat ederler. araştırma görevlisi olabilir bunlar..

    sigara tiryakileri.. daha otobüs mola yerine yanaşmadan sigarayı çakmağı hazır eder indikleri gibi ilk adımlarında yakarlar. otobüsün yıkanmasını seyrederken 3.dalı içiyor olurlar.

    sürekli muhabbet etmeye çalışan orta yaşlı.. bir selam verirsin adam sülalene kadar soru sorar. uykuyu bin eder.

    ağlayan kusan çocuk bebek vs.. otobüs yolculuklarının kabusudur. yolun bitmesine 5 saat daha olsa bile aileleri geldik geldik diye bunları teskin ederler.

    yüksek sesle konuşan yaşlı.. 'heaaa heaaa bindik şimdi' gibi yüksek volume ile telefonda konuşurlar.

    muavini kafalayan tip... bedava topkek veya çizi için muavin ile 5 dakika muhabbet kuran tiplerdir.
    ···
   tümünü göster