/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 201.
    +54 -1
    o günün akşamı bizim için hiç rahat olmamıştı bir kaç saat öncesi taciz ateşi yer tespitleri canımızı oldukça sıktı. ha şimdi gelecekler. ha sonra diyerek kendimizi tetikliyoruz. bazı tertiplerin ellerinin titremelerini sezebiliyorum. belki 1 saat belki 10 dakika sonra başına isabet eden bir mermi ile öleceksin. hiç bir şeyin garantisi yok. mağaranın içinde bu düşüncelerin geçerken dışarıdan gelen sese irkilip silahıma davranıyorum. kulağım mağaradan çıkarken komutanın ellerin havadan bana doğru yaklaşın demesi ile meşgul çıkıyorum. 10 kişilik bir grup görseniz öcü dersiniz. öcüden hiç bir farkı yok. konuşmaları giyinişleri kamuflajları. komutan alinin selam durması ile ne oluyor komutanım demem bir oldu.
    komutanım sizmiydiniz! gelenler özel hareket beyler vallaha billahi ilk gördüğümde öcü sandım ama biraz farklı hayvan gibi bir şeyler. fazla konuşmayı sevmezler. ali komutanlar bir kaç bir şey konuştular. konuşmadan anladığım bir terörist grubu güzergahımıza pusu atacağı üzerindeydi. bunun adına bizi uyarım kelle avına çıkacaklardı. arkadaşlar karakolda bir kaçına rastladım adamların görevi dağa çıkıp 10 gün takılıp geri gelmek. geri gelirkende illa ya kelle alırlardı ya da şehit verirlerdi ama adamlar bizden dahada hayvanlardı adamların görevi dağda yaşamak. böyle bir şey görmedim beyler ben. admlar ölüm makinası.
    ···
    1. 1.
      +11
      'geri gelirkende illa ya kelle alırlardı ya da şehit verirlerdi ama adamlar bizden dahada hayvanlardı adamların görevi dağda yaşamak. böyle bir şey görmedim beyler ben. admlar ölüm makinası. ' ADAM gibi ADAMLAR
      ···
   tümünü göster