/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +512 -85
    Evet beyler 10 dakka önce yaşanan olayı aktarıyorum. Arkadaşla sigara içmeye çıktık sigaraları içtik yolda arkadaşa takumun zütümün ucunda olduğunu belirttim. Meğer buda sıkışıkmış.Çıkarken tuvalet kağıdı olan ilk tuvalete girdik ben bi 10 dakka falan bi güzel sıçtım çıktım bunu bekliyom ama acaip bi yoğun koku var haliyle. Bide bu salak gece 11 de bi kilo makarna gömmüş.Ben dayanamıyom kanka dışarda bekliyom dedim çıktım. Tuvaleti gören koltuklar var orda bekliyom bunu.5 dakka oldu hala ses yok. Asansörden abla 4 tekerli aracına peçeteyi sabunu yüklemiş bi şekilde asansörden çıktı.4 tekerli aracını masumca köşeye park edip bi sabun kutusuyla peçete alıp olacaklardan habersiz bi şekilde kapıyı tıklatıp içeri girdi.O arada bizim arkadaş işini halletmiş kabinden çıkıyomuş. Ablanın içerdeki kokuyu çiğerlerine çekmesiyle off bu ne be diye bağırması bir oldu. Kendi sessizliğinde boğulan okul o an merdivenden inmekte olan müdür ve iki yaverinin ayak seslerinde yankılanmaya başladı. Sesi duyunca zaten direk tuvalete yöneldiler(bazen tuvaletlerde sigara içiyolar ondan şüphelendi heralde).Olacaklardan habersiz bi şekilde tuvalete girdi. Ellerini masum bi şekilde yıkamakta olan arkadaşa bakarken hayattan bezmesine sebep olcak o kokuyu sağlam bi şekilde çiğerlerine çekti.Ben oturduğum yerden kahkahalarla can çekişen müdürü izliyorum tabi. Müdür ve yaverleri konunun sigara olmadığını anlayınca olaysız bi şekilde dağıldılar.12. sınıf olduğundan yırttı heralde yoksa müdür bu züte sahip birini okulunda barındırmazdı.

    not:Çüğüleyenler kokuyu alan müdür ve yaverleri.

    not2:Amacım tabiki primdir yoksa niye yaşadığım olayı buraya yazmayla uğraşiyim.Bi kere ekrana fazladokunursanız(şukuya)sevinirim.

    not3:liseli diye çüğüleyenler yaşım 20(ilk yılımda ingilizce hazırlık okudum)ve ayrıca şu liseli ayrımından vazgeçip birlik olmayı öğrenemediniz.

    not 4:Hikayenin kahramanı hikayeyi yeni okudu.Şerefsiz benim sayemde trende girdin diye zorla elini öptürdü.
    ···
   tümünü göster