/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2
    Amacim particilik degil cidden adam gibi okuyun sonra yorum yapin .
    Dokunulmazlıkların kaldırılması için:
    Ak Parti... 314 Vekil Evet
    Mhp ... 34 Vekil Evet
    Chp... Hepsi Hayır(133)
    Pkk... Hepsi Hayır(59)
    Tarihe Not Düşülsün 17 Mayıs 2016'da
    CHP RESMEN Pkk'ya Katılmistir.
    Bu parti isi degil cidden parti savunmuyorum Ak parti icerisinde bile terorist tutucu var hesap edin iki kisi fire oylamaya katilmadi diceksiniz boyle onemli bi oylamaya da katilmiyorlasa gibtirip gitsinler .
    Ama CHP tamamen hayir oyu vermistir bu da partinin artik Ataturcu ve halkci oldugunu degil askerimizi polisimizi vuran, devletimizi el pence birakan, birlik ve butunlugumuzu yikmaya calisan dis guclerin piyonu teroristlere yaltakcilik eden bi parti oldugunu gostermistir. Kimse cikip demesin bundan sonra CHP bole CHP sole CHP tam bi yavsak partidir sutum dokulmesin gotum gibilmesin partisidir artik
    Eski CHP gitti yeni adimlarimizla var olacagiz diyen parti baskaninin yeni adimlari teroriste yardim yataklik yapmak mi acaba .
    Allah askina bu ne hasetliktir bu ne celiskidir soleyin bana hukumet dusmanligi nasil sizi terorist sevici yapabilir soleyin ya.

    Kimse kusura bakmasin Ataturkcu dedigin ulkesinin birlik beraberligi icin gerekirse canini verir elinde bira agzinda vira gotu basi acik gezmek Ataturkculuk degildir Incilizciliktir Fransizciliktir arkadass.
    Ulan nasi bi memleket olduk arkadas ya Allah askina kurtulus mucadelesini kazandik diye her sene duzenli kutlama yapiyoruz tak kazandik tamam mi tak kazandik cephesel savas mi kaldi mk artik. Elin gavuru Istanbul u Izmir i bosaltti diye mucadeleyi kazandik dimi ulan dollerini biraktilar daha yapcaklar soleyinn
    ···
   tümünü göster