/i/Tespit

  1. 51.
    0
    Sudan sebeplerle evliliklerin bitmesi aile ici siddetin yaninda ne ki ne kadar yaygın bir sosyal problem. aile ici siddet ve tecavüz, aile baglari harcanmasin ailelere yazik olmasin kafasindan cok daha farkli bi zihniyet iceriyor. bunu simdi göremeyenler de ancak basimiza. Bir seyler gelince gorecek. insan elini atese yaklastirmadan yandigini anlamıyor ya o hesap.. zaten soz konusu partinin kadinlara yaklasimindaki rezalet ortada kadin parti uyelerini bile sen konusma diye susturabilen bir zihniyet evde 3 vakit dayak yiyen kadını niye savunsun ki bosamasinlar da zaten 10 yilda tavan yapan aile ici siddet vakalari %1500 artsin hastalikli aileler bir arada kalsin.
    ···
    1. 1.
      0
      sözlüğün admininden ilkokul seviyesinde entry tebrikler ne yazmak istedin sen orda kimi neyi eleştirdin malum parti dedin neden sansürledin bunlar madem bu kadar iğrençlik yapıyor sen neden sansür koydun malum parti kim hangisi bi açıklarmısın birazcık zekan varsa bunu yaparsın bekliyorum..
      ···
    2. 2.
      0
      Hangi parti oldugu açık sansurlemedim. Sansüre gerek yok akp sosyal politikalarini desteklemiyorum desteklemek zorunda da degilim bu ülke hala demokrasi çatısı altında var oluyor kimse de dusuncelerime ket vuramaz.

      Kv
      ···
   tümünü göster