/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +12 -10
    Meclis Genel Kurulu’nda dokunulmazlık görüşmeleri bugün başladı. Meclis Genel Kurulu'nda dokunulmazlık teklifinin görüşmeleri yapıldı ve teklif için gizli oylamaya geçildi. Gizli oylamaya 536 milletvekili katıldı. Çıkan sonuç: Kabul: 348 Ret:155 Çekimser: 8 oldu. 25 oy ise boş çıktı. Bu sonuçla Meclis'te dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili Anayasa değişikliğinde maddelere geçilmesi 348 evet oyuyla kabul edildi.

    Teklif, referanduma sunulmanın alt sınırı olan 330 şartını aştı, ancak referandumu zorunlu olmaktan çıkaran 367 oya ulaşamadı. Referandum aralığında kabul oyu aldı. Böylece teklifin maddelerinin görüşülmesine geçilmesi kabul edilmiş oldu. Teklifin 1. maddesi 350 ikinci maddesi ise 357 oyla kabul edildi.

    aylarca çıktılar 4 bakan mevzusunu gündemden düşürmediler, şimdi adamların dokunulmazlıkları yok, kimse dava açmıyor, açamıyor.bireysel şikayet geldi kardeşim, itirazı olan gitsin şikayetini versin tutan mı var? günlerce dokunulmazlık kaldırılsın diye konuştu televizyonlara, mitinglerde konuştu ama şimdi gidip hayır vermek neyin kafasıdır? selahattin demirtaş biz kaldırılmasinı istiyoruz hadi kaldırın yiyosa dedi, oylamaya sunduk, hayır dediler. bakın beyler bi dediği bi dediğini tutmayan insanların peşini bırakın. bu adamlar pkk yandaşlığı yapıyor. kullandırtmayın kendinizi. chp linin hdp liden,pkk liden farkı yoktur. bu parti enönemlinin yolundan çıkmıştır.bu partiye oy veren, destekleyen herkesin hdp liden farkı yoktur ve hepsi vatan hainidir.

    edit:eksileyen chpli ve teröristdir
    ···
   tümünü göster