/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +11 -2
    Ben bu sözlükte olduğum sürece asla çalıntı başlıklarınızın farkedilmeyeceğini düşünmek gibi bir aptallığa kapılmayın. Son 15 yılın internet aleminde ki tüm paylaşımlar capsler yorumlar havızamdadır. Sözlerimin teminatı da daha önce insanları çalıntı başlığa uyandırdığım anlardır.

    Bugünde sözlükte mal mal dolaşırken bu veledi gördüm. 2-3 bir şeyler zırvalamış direkt ulan ben bunu hatırlıyorum dedim. Biraz incelemeden sonra kaynağa ulaştım. Ama yine de sözlük üyelerine huur çocuklarıymış gibi bakmadım. Ulan dedim belki başlık aynıdır rastlantıdır olur. Öyle olmadığını anladım hadi başlığı oradan görmüş içeriktende güzel olanları almış geri kalanını kendi tamamlamıştır acıyayım dedim yine yok. Her zaman beni yüz üstü bırakıyorsunuz gençler.

    Başlığın altında ki entrleri okuyorum helal olsun tespit şuku creative emek var şukular havada uçuşuyor. Ama yine kızamıyorum. Bu başlık açıldığında parkta oynayan bebeler nasıl suçlanabilir.

    Benim derdim o yazar ile. Tamamen kopyala yapıştır olan bir başlık ile trende girmesi hadi trendi gibtir et anlamsız bir şey , diğer yazarları keklemesi ve bu mal ilkokullu yazarların keklenmesi ağırıma gidiyor. En ufak bir orijnallikten uzak entry başlık gördüğümde bile kafayı yiyen ben bu başlığı gördüğümde nasıl bir sinire bürünmüşümdür siz tahmin edin.

    Bir de çaldığı site zamanın ergen sitesi amk. inci sözlük zamanında ilkokulluların sözlüğe özenip açtığı facebook sayfalarının birinden çalmış.

    Son olarak bu pekekenti çukulayıp gammazlamayı unutmayın.

    Kaynak: https://www.facebook.com/...3.370631966513&type=3
    ···
   tümünü göster