/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +92 -11
    üst Edit: sınav sonucu bugün açıklandı ve ben hiç beklemiyordum. Neden hiç beklemiyordum anlatayım.

    Üst Edit 2: eksileyen, kayıtta ki kamera.

    Ben üniv. okuyan qumqinizim. Bu yıl da EKPSS'ye (engelli kamu personeli seçme sınavı) girdim. Bu sınava girdim ama resmen bir mucize oldu lan. Hemen hikayeye dalayım. EKPSS'ye başvuru yaptım güzelce, sınava 1 hafta kala da giriş belgemi aldım. Giriş belgesinde sınav süresi kısmında 100 dakika sınav süresi yazıyordu. Ben pek oralara dikkat etmedim. neyse sınav günü okula gittim sınava gireceğim. Sınıfa falan geçtim.

    Bu arada bende yazım zorluğu var, o yüzden benim sınavım ayrı bir salonda yapılır ve 2 tane de öğretmen verilir. Durum yine aynıydı. Hoca sınav için gerekli belgeleri aldı inceledi. Hoca bana baktı dedi ki

    sen okuyucu ve işaretleyici istemişsin doğru mu?
    Hayır hocam sadece işaretleyici olacak. dedim.
    yok olmaz. dedi.

    bayağı ısrar ettim ama sınavda kamera kaydı olduğu için bir tak yapamadılar. meğer bu okuyucu muhabbetinde, sınava giren kişi kağıda bakamıyormuş. (amk nasıl kuralsa) neyse sınava öyle girdik. Hoca okudu ben anlamadım. Hoca okudu ben anlamadım... Bir soruyu 10 kez okuttum, o derece. normalde ben sınavı 40 dk da bitiren qumqinizim.Ama bu okuyucu muhabbeti, 100 dakikayı bile az getirdi bana. Sınavdan çıktım, canım sıkkın tabi. Soranlara sınav sabote oldu diyorum.

    Beyler okuyan yoksa boşuna yazmayayım.

    Edit: trende uçmuşuz eyvallah!
    ···
   tümünü göster