/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +165 -39
    11.Sınıftaydım ilk dönemin karne günü gelmişti o gün bir kızı farketmiştim yan sınıftaymış ben daha yeni görüyordum yakın arkadaşım olan Melih'e sordum tanıyor musun bu kızı diye hayır ama güzel kızmış dedi ara tatile girmişti okullar tüm günümü bilgisayar başında oyun oynayarak veya mesajlaşarak geçiriyordum Melihle sürekli kızın konusu geçiyordu aşık oldum o kıza falan diye espiriler yapıyordum gülüyorduk aklım o kızda kalmıştı belliydi bu farkedememiştim o zamanlar istemsizce onu düşünüyordum engel olamıyordum buna.
    Tatil hızla geçmişti ve ertesi gün okullar açılacaktı erkenden uyudum ve o gece rüyama girdi o kız, ertesi gün uyanıp okula gittim rüyanın etkisinde kalmış olmalıyım ki hala kendime gelememiştim sınıfıma girdim selamlaşmalardan sonra kantine gidecektik arkadaşlarla sınıftan çıktım ve yan sınıfın kapısında gördüm onu sanki kalbim yerinden çıkacaktı işte o an anladım ki artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktı.

    Tamamen gerçek hikayedir. Çok uzun soluklu bir başlık olacak bitmesi hafta bile alabilir dile kolay 1.5 yılı anlatacağım yerlerinizi alın gençler

    EDiT:Hikaye kesinlikle yarıda kalmayacaktır elimden geldiğince hemen bitirmeye çalışacağım takipte kalın kesinlikle pişman olmayacaksınız.

    Hikayeye yeni başlayanlar için bu müzikle birlikte okursanız kesinlikle daha etkileyici olacağına inanıyorum ;
    Bende ilk önyargıyla yaklaşmıştım bu adama ama bu şarkısı olmuş yapmış adam .
    https://www.youtube.com/watch?v=mxohhIg5CvE

    EDiT2:Hikayeyi okuyan arkadaşlar ilk enrtryi oylarsanız memnun olurum daha çok kişiye ulaşabiliriz böylece.
    Diğerlerini oylamasanızda olur teşekkürler.

    EDiT3:Arkadaşlar kusura bakmayın sınavlarım başladı tahmin edersiniz sıkıntılı bir süreç sınav dönemleri o yüzden değil internet,dışarı çıkmaya bile zor vaktim oluyor bu başlıkta muhtemelen kimse kalmayacak bende farklı bir başlıkta tekrar çıkacağım karşınıza yazın veya 1-2 hafta sonra.
    Tekrar söylüyorum hikaye asla yarım kalmayacak bitireceğim.
    ···
   tümünü göster