1. 1.
    +2
    göç etmesi beni derinden yaralamıs bir olaydır.

    bu hesapta 2013lerde gece bu saatlerde dertleşttiğim hiç tanımadıgım ama bir o kadar yakın oldugum dostlarım panpalarım bir çogu silik yemiş ve bir çogu 2015te bırakmıs. yada en son 2 ay önce entry girmiş.

    bu insalarla saat yarıstırırdık 15 saat online'ım ben 16 saat der gecerdik ama ne oldu da bu insanlar buraları bırakıp gittiler.

    -tahminlerime göre sözlüğün 2015te yanlıs hatırlamıyorsam yeni gibimsonik tarzına gecmesi

    -acılan baslıklardan sıkılınılmıs olması

    -onlarında nickaltından kacan reyiz yazarların silik yemelerinden kaynaklanmakta.

    sözlüğün abartısız hitap etmiş oldugu yas aralıgı 16 olmasının trend muhabbetine, modların kendi giblerinin keyfine karar vermesi, onlar kimin itiyse artık dayatma aptal baslıklardan sıkılan bu insanlar göc ettiler buralardan. sözlükte en tasak diyecegim 2.nesil 3.nesil yazarların az bulunması, @2lerin bitmesi , her baslıkta laf sokacam @2 olacam diye saçmalayan insanlara yerini bırakmıs olması, bu sözlüğü bu duruma itmiş bulunmakta.

    eskiden 16 saat sözlük takip eden ben, şimdi sadece alıskanlıklardan ötürü günde en bir kereye düştü. bunda emeği gecen herkesin zütünü tirbüşonla oyayım.

    kendimi yalnız hissetmediğim bu ortam da benim için bitmiştir.

    bir gün herkes için bu an gelecek, hiç olmayacak gibi baslayan düşünen bizler için bile bitti. bunun tek sorumlusu sözlüğün yönetimi yazarların degil 3 5 gibiğin elinde olması giblerinin keyfine ortalıkta at kosturmalarından kaynaklı.

    özet: bir çok entry okudum dert ortagı oldum bunun hatrına okuyun bir kere okumazsanızda canınız sagolsun. burdan tüm o dert ortaklarıma beni duymayacak olan insanlara da selam olsun. seviyorum sizleri
    ···
   tümünü göster