/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +9 -2
    Beyler babamdan bahsediyim biraz. Gençliğinde cidden çok yakışıklıymış bir kaç fotosunu hatırlıyorum.Şimdi 50 yaşında kendisi.
    Çapkın biridir.3-5 kilo fazlası vardır. Kendine halen dikkat eder. Adamın cidden malafatı halen yerinde durmuyor amk. Hatta bir ara küçük ağa dizisindeki şu veledin annesinin yatak geçen bir sahnesi vardı. Babamla izliyorduk göz ucuyla bir bakıyım dedim baktım eşofmanın üstünden malı kavramış. Baktığımıda gördü 1 saniye tabi hemen 1 saniye kafamı çevirdim aq. Adam utandı amk. Bende babamı utandırdım diye utandım. Neyse bu kadar yeter tanıtım yeter diye düşünüp olaya geçiyorum.

    Benim mehmet adlı arkadaşın annesi bize gelir gider. Annemle iyi arkadaştırlar. Bunun kocası Arabistanda gurbetçi. Arada anneme yardım eder yemek yapmaya falan işi gücü yok zaten kocası para yollayıp duruyor oh aq. Bazen mehmet de bizde yemek yiyor annesiyle berarber. Bunlar yapıyorlar yemegi sonra işte mehmeti çagırıyor gel işte alcoholiclerin evine orda yemek yiyecez diye. Bizde mehmetle bizim eve geçeriz. Yemekten sonra bazen oturup çay kahve fln içip sohbet ederiz.Bu karı babama hep \'\'Ahmetçim\'\' diye hitap eder. Anneme de \'\'Yelizcim\'\' diye. Samimiyeti siz düşünün yani aq. Beyler bu karı 40 yaşında sarışında ama tabiri yerindeyse tam bir milf amk. Pürüzsüz bacaklar dolgun memeler ve güzel yüz diyim siz tahmin edin gerisini.

    Karının ismi melek bu arada.Bir akşam gene bize geldiler.Bu oruspu öyle bir giyinmişki arkadaşımın annesi olmasa düşünüp os1 çekecem ama aklıma mehmet geliyor utanıyorum aq.Altında dizinin 2 parmak kadar üstünde bir etek üstede kırmızı kolsuz dar bir tişört giymiş. Memeler belli ediyordu kendini. Mehmetle ben odamıza çekildik yemekten sonra. Annem babam ve melek balkonda oturuyorlardı. Mehmet ben eve gidiyorum kanka dedi game of thronesun yeni bölümünü izliycem. Dedim burda izle amk. Dedi yok amk sizin ttnet yavaş hd izlenmez. Bide sen zaten izlemişsin sıkmıyım seni. Tamam dedim kardeşim vedalaşıp yolladım.
    BiR KiŞi BiLE DEVAM ET DERSE DiĞER PARTTA YAZIP BiTEREÇEM BEYLER. yannan GiBi YAZMIYALIM ŞURDA KENDi KENDiMiZE
    ···
   tümünü göster