/i/Tespit

  1. 1.
    +15
    Açık ve net amk , o kız hayatını gibse de , gibtir olup gitse de , artık aşkınız bitse de , nefret etseniz de kalkıp burada hikaye olarak paylaşmazsınız .

    Gelmiş elin veletleri burda başlık açıp anlatıyo hergün başka birisini sevdim yok o benim hayatımı gibti bilmemne , dıbına koduklarım oturup eski sevgilinizi nasıl düdüklediğinize kadar anlatıyosunuz %90 ı abaza lan buranın , sen o mevzuya gel de ben de gidip asılayım diye bekleyen huur çocukları dolu sende gavat gibi anlatıyosun. Utanmasanız oturup millete pazarlayacaksınız eski kız arkadaşlarınızı .

    Bu kadar gavat bi toplum olamayız herhalde amk .

    Eskidaen evet paylaşırdı millet ama o zaman yıl 2010 falandı amk sözlük liseli kaynamaz gece oldu mu millet dertlerini paylaşırdı buradaki ortam öyle bir ortamdı ki millet birbirine yardım etmek için seferber olurdu amk . Hikayeyi yazan adam da adam olduğu için cinsellik ndıbına bişey yaşamışlars bile anlatmazdı asla.

    ayrıca başka tespitlerim de var .

    1. Bu amk hikayeleri hep lisede başlıyo

    2. Asosyal olan bu binler birden okulun en güzel kızını gibiyo.

    3. Kız aldatıyo ya da gibtir olup gidiyo sonra bizim ergenler de intikam alıyo.

    4. Hikayemizin kahramanı başta hep mazlumken birden 10 kaplan gücünde oluyo geleni geçeni gibip atıyo ve %90 pgibolojisi bozuluyo.

    sizde bu amk şeylerinin hepsini okuyup bu muallakleri trende sokuyosunuz .

    Azıcık ayık olun amk .
    ···
   tümünü göster