/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6
    Yeni uyandım yine baya bi korkunç rüya gördüm eskiden çok fazla korkunç rüya görürdüm artık eskisi kadar görmem diye düşünüyordum, tekrar eskiye dönücem sanırım.

    Neyse anlatmaya başlayayım tek part sürücek isteyen okur amacım bir kaç kişinin dinleyip destek olması..

    Dediğim gibi ben fazla korkunç rüyalar hatta uyandıktan sonra halisünasyonlar gördüm bunları belki ilerde anlatırım hepsi asla unutamayacağım derin etkiler bıraktı bugün kü de öyle.

    Başlayalım.

    Rüyamın nasıl başladığını hatırlamıyorum, zaten hatırlamak mümkün değilmiş ilk başlarda mezarlıktaydım sanırım orda tanıştığım 2 kişi vardı. ikisi de kızdı, biri başörtülü diğeri açıktı. işte inli cinli konuşuyorduk birinin içine girdiği zaman agresifleşip çılgına dönüyorlarmış. Onlarla böyle muhabbet ettim falan bizim eve çağırdım. Geldiler saçı açık telefonla uğraşıyordu diğeri de dolabın tepesinden aldığı Kur'an'a bakıyordu. Birden öfkelendim "napıyorsun sen bırak onu, koy yerine!" dedim o da cevap vermedi ben de iyice sinirlendim aldım elinden Kur'an'ı içine baktım "büyü yapıcaktın dimi" diyerek boğazından tuttuğum gibi dolabın kapağına yapıştırdım. Boğazını çok sert sıkıyordum acayip güçlü hissediyordum, sonra can çekişerek ölmüştü. Telefona bakan kıza döndüm hiç tepki vermiyordu, telefona bakıyordu. Onun da birden gözü yukarı kaydı beyazladı, bağırarak gözlerine parmaklarımı soktum bir tanesini yuvasından çıkardım sonra diğer gözünü de çıkardım her taraf kan içindeydi sonra birden uyandım garip olan şey ise normalde uyandığımda gözlerim hiç kızarmazken bugün çok kızarmış olmasıydı..

    Not: foto bana ait değil tabiki
    ···
   tümünü göster