/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4 -2
    Böyle rezillik yok anasını satayım. Şimdi burada kurgu olmadığına inanan ciddi ciddi izleyen var mı amk. ehehe başkanım buyrun soru soracak kişiyi siz seçin hehe , hehehe şu olsun mavi hah heheh ulan resmen kimin ne soracağını biliyor. Soruları cevaptan çok biz hangi projeleri yaptık , halkımız bizi seviyor , terör olaylarının durumu ne yönde seyir edecek bilgilerini veriyor. Spikerlerin soruları da tam malca. Muhabbeti halkın IQ seviyesine indiricez diye şekilden şekile giriyorlar konuyu dolandırıyorlar. Hele o az önce ki almanyadan selam yollayıp 10 kişinin sayın başkanm diye bağırdığı ama bir türlü senkronu tutturamadığı o an yok mu kahkaha attım gece gece.

    Neyse buradan sayın eski türk devletleri komutanlarına osmanlı padişahlarına cumhuriyetin savunucu liderlerine teşekkürlerimi iletiyor. Bu zamana kadar gelmiş olan türk halkına saygılarımı sunuyor. Türk bayrağına bir öpücük kondurup türklük ve türkiye ile ilişiğimi kesiyorum.

    Not:Orada vizeleri sorup duruyorlar. Ulan mallar bi düşünün bakalım türkler avrupada özgürce uçarsa neler olur diye. Bizim halktan her türlü pislik beklenir kimsenin ne yapıcağı belli değil. Bunları engellemek içinde kişinin tüm ayrıntılı bilgilerini alıp filtreden geçirerek ülkelerine sokuyorlar. Akıllı herifler bizler gibi değiller ki.
    ···
   tümünü göster